Érkezik lana Del Rey új albuma, itt a teaser!

Érkezik lana Del Rey új albuma, itt a teaser!

Mar 06, 2021

Bár fél évvel ezelőttre ígérte Lana Del Rey énekes-dalszerző a Chemtrails Over the Country Club albumának megjelenését, nem mondható, hogy ne haladna vele. A nyitódal, a White Dress videóklipet kapott, ebből láthatunk most egy teasert.

Lana Del Rey énekes-dalszerzőnek az utóbbi időben több alkalommal sikerült csúsznia a beígért határidőkkel. Noha tavaly januárra várták a spoken word albumát, amelyet egy verseskötet is kísért, még abban a hónapban jelentette be, csúszik a megjelenés dátuma.

A késés persze megbocsátható, hiszen betörtek a testvére lakásába, amely őt is megterhelte érzelmileg. Akkor kilencnapos eltolásról beszélt. Végül a Violet Bent Backwards Over The Grass július 9-én került a boltokba, július 28-án pedig a hozzátartozó hangoskönyv is követte.

A Grammy- és Golden Globe-jelölt énekes-dalszerző azt is megígérte, egy dollárért fogja árulni a verseskötetet – az Amazont és a Google hangoskönyvplatformját, az Auidble-t ez nem hatotta meg, ezeken a felületeken egyébként 7-10 font (2 800-4 000 forint) körül kaphatók a könyvek jelenleg.Az új, készülő albumával szintén ez a helyzet áll fenn: a Chemtrails Over the Country Club megjelenését eredetileg 2020 szeptemberére datálták, ám az Interscope Records és Polydor Records gondozásában érkező lemez március 19-én kerül boltokba.



Folytatás itt.