Paprikás-dal

Paprikás-dal

Oct 20, 2023

November 23-án 17 évesek leszünk, és mivel indulásunk óta fontos nekünk a magyar zene, ezért idén egy izgalmas kihívással ünnepelünk: ha tombol benned a zeneiség, a kreativitás, és úgy érzed lazán kiráznál a kisujjadból egy ajándék dalt a szülinapunkra, ami akár a Paprika Rádió himnusza is lehet…ne tartsd magadban!

A legjobb Paprikás dal szerzőjének nem csak nagyszínpadi fellépést biztosítunk a legnagyobb erdélyi magyar fesztiválon, hanem további promóciós lehetőséget és karrierépítést is. Ha meg kihagynád a fellépést, akkor is érdemes beszállni a játékba, hisz elviszünk ötödmagaddal a Vibe fesztivál 2024-es kiadására VIP vendégként.

Írd meg tehát a Paprikások dalát, és küldd el a dalom@paprikaradio.ro címre, lepj meg bennünket: és mi is meglepünk!

Nyugi, nem kötelező, hogy legyen zenekarod, vagy már kiadott dalod, sőt nem gond, ha a felvétel nem stúdióminőség, ha a végeredmény kellőképpen csípős, frappáns és kreatív!

Az alkotói szabadság a tiétek, de jöjjön néhány hasznos infó:

  • Korhatár és formai/technikai követelmény NINCS

  • Stílusban sem korlátozunk, jöhet bármi, ami hozzád igazán közel áll.

  • Elfogadunk csak dalszöveget vagy zenei alapot is, ami lehet feldolgozás vagy használhatsz hangmintát, de biztosak vagyunk benne, hogy tudsz te igazán eredeti is lenni.

Daltársunk-bajtársunk a mókában a Vibe fesztivál!


Határidő: 2023. november 20., hétfő

E-mail: dalom@paprikaradio.ro

Katt ide a pályázat promójáért!


A szubjektív válogatás és döntés jogát fenntartjuk! Előfordulhat, hogy bizonyos dalokból csak a dalszöveget vagy a zenei alapot tartjuk meg, ebben az esetben oszlik a nyeremény.