Készülj a Paprika Rádióval a tavaszi munkálatokra!

Készülj a Paprika Rádióval a tavaszi munkálatokra!

Mar 17, 2023

A Dulgershop és a Paprika Rádió játékra hív! Ha sok otthon a tavaszi tennivaló, de hiányzik a szükséges szerszám, akkor játssz velünk, és nyerj egy 100 lejes ajándékutalványt! A szászfenesi Dulghershop nem csupán egy vasáruház, hanem egy hely, ahol minden otthoni tennivalóhoz találsz megfelelő szerszámot. Vasárú az első csavartól az utolsó szegig, festékek, védőeszközök széles választékban. Szászfenesen, az Eroilor 13. szám alatt vár az újonnan megnyílt Dulghershop, minden nap, még hétvégén is, reggel 7 és este 9 között! Nagy parkoló, széles választék! Dulghershop: online is a dulghershop.ro címen! Mert minden otthonban, mindig van tennivaló!

Hallgass minket figyelmesen, mert március 20-tól március 24-ig minden nap nyerhetsz egy 100 lejes ajándékutalványt. A reggeli Tornádó műsorvezetői 9-10 óra között feltesznek egy kérdést a Dulghershop áruházról, és az első helyesen válaszóló betelefonáló 100 lejes ajándékutalványban részesül.

Telefonszámunk: 0744 351 951

A játék március 20-tól március 24-ig zajlik.

* Egy játékos csak egyszer nyerhet, extra esélyeket pedig műsoraink különböző játékaiban szerezhet.

* A nyeremények átruházhatóak.

* Helytelen válasz esetén újabb játékos kap esélyt.

* A Nyereményjátékban való részvétel előfeltétele, hogy a résztvevő a meghirdetett játékfelhívás feltételeinek eleget tegyen.

* A nyeremény átvehető Dulghershop szászfenesi székhelyén.