Tornádó-játék

Tornádó-játék

Apr 08, 2024

Játékismertető:

A Paprika Rádió reggeli műsorában minden hétköznap várunk titeket izgalmas játékokkal és nyereményekkel! Hogyan csatlakozhatsz te is? Hallgasd figyelmesen a reggeli tornádót! Kezdd a napodat egy kis kalanddal, izgalommal és élvezd a játék örömét a Paprika Rádióval! A Tornádós játékok minden hétköznap reggel csak rád várnak!


Aktuális játék: Ország - város

SMS-számunk: 0744 351 951

Időpont: április 22. és 26. között

Sorsolás: április 26-án 10 és 11 óra között 

Nyeremény: 2 éjszaka 2 fő részére a Dávid turisztikai komplexumban


Játékaink:

  1. Hogyan folytatódik a dal?

A kedvenc dalaink szövegét mind azt hisszük, hogy tudjuk, aztán amikor váratlanul megállítják, és azt kérik, hogy folytassuk, akkor derül ki, hogy mi az igazság. Itt a lehetőség, hogy kipróbáld magad a Tornádóban. Minden nap mutatunk egy igazi Paprikás kedvencet, amit egyszer csak megállítunk, és onnantól neked kell folytatni az éneklést.

A helyes megfegfejtést küldd a 0744 351 951-es SMS számunkra, és ha te vagy a szerencsés, akit kisorsolunk a Tornádó következő órájában, akkor hangosan bele is énekelheted vagy szavalhatod az éterbe a dal következő néhány sorát.


  1. Szólánc

A játék lényege, hogy folyamatosan pörgősen mondják a játékosok a szavakat egymás után.

A játékossal egyik műsorvezetőnk játszik. Összesen 10 szót kell mondani, mindig az utolsó betűvel kell kezdeni a szót.


  1. Ország - város

Ki ne ismerné a klasszikus Ország-város nevű játékot? A játék elsősorban a játékos műveltségén alapul. A játékba bekerült hallgatónak műsorvezetőink kezdik el mondani az Abc-t, de csak az első betűt mondják hangosan. A hallgató állítja meg a műsorvezetőt azzal, hogy azt mondja: „STOP”.

Ezt saját belátása szerint bármikor bemondhatja. Ekkor a műsorvezető elmondja, hogy éppen melyik betűnél tartott, amikor megállították. A hallgatónak a megadott betűvel kell minden kategóriára (ország - város - fiú név - női név - állat - növény - híres ember) megoldást mondania.


  1. Ki vagyok én?!

Van kedvenc zenészed, énekesed? Jelentkezz Tornádós játékunkra, és ha szerencsés vagy, élő adásban mutathatod be, mi pedig megpróbálunk rájönni, hogy ki ő. Egy perc alatt, anélkül, hogy a nevét kimondanád, mondj el a műsorvezetőknek minden olyan infót róla, amiből biztosan kitaláljuk, hogy kiről beszélsz. 


Szabályzat:

  1. Nem nyerhet olyan személy, aki az elmúlt 30 napban nyertese volt valamelyik játékunknak.

  2. A nyeremények átruházhatóak.

  3. A Nyereményjátékban való részvétel előfeltétele, hogy a résztvevő a meghirdetett játékfelhívás feltételeinek eleget tegyen.