Cipősdoboz-akció

Cipősdoboz-akció

Dec 04, 2023

Tegyük boldoggá mindenki karácsonyát!

Az ünnepi készülődés a Paprika Rádióban hosszú évek óta egybefonódik a segítségnyújtással! Ez természetesen az idei évben sincs másképp! Ebben az évben is vállaljuk, hogy csatornát képezünk köztetek és a nélkülözők között, és azt a célt tűztük ki, hogy annyi cipősdobozt gyűjtünk össze, hogy minden kolozsvári otthont megtöltsük mosollyal, szeretettel és melegséggel! 

Idén ebben partnerünk a Dorcas Aid Egyesület Románia, akik több, mint 30 éve azon dolgoznak, hogy a szegénységben, kireszkesztettségben és nélkülözésben élők mindennapjaiba varázslatot vigyenek. Egyik figyelemfelkeltő, mozgósító és élelmiszergyűjtő kampányunk a 2009 óta működő Kék Vödör kampány, amelyben magánszemélyek, közösségek, iskolák, cégek és gyülekezetek évente több ezer kék vödröt töltenek meg, amit a karácsonyi időszakban a Dorcas Aid eljuttat nélkülözőkhöz. Az Paprika Rádió által szervezett Cipősdoboz akcióban gyűjtött ajándékcsomagok ennek a kampánynak lesznek igen fontos kiegészítői, hiszen most már nem csak egy élelmiszerekkel megrakott vödröt kaphatnak a családok, hanem igazi ajándékot is: Paprika Rádiós cipősdobozokat.

A kicicomázott cipősdobozokat Kolozs megye kisközösségeibe viszik karácsony előtt, ahol közösen az ottani gyülekezetekkel, nélkülöző családokhoz juttatják majd el.

Mi kerülhet a dobozba: tulajdonképpen bármi, ami nem romlandó, és ami olyan állapotban van, hogy te is örülnél neki!

Korosztály: nincs efféle megkötés

Hogyan nézzen ki: csomagold be szépen, és írd rá, hogy fiúnak, lánynak, férfinak, nőnek szánod, és hány éves korcsoportnak való

Időpont: december 4 és december 15 között 

Óra: reggel 7:30 és délután 17:30 között 

Cím: Arany János utca, 15 szám, 07-es kapucsengő 

 

🤗 Idén csalj mosolyt te is valaki arcára!