Borban az igazság - Igaz vagy hamis játék

Borban az igazság - Igaz vagy hamis játék

Feb 04, 2023

A Reggeli Tornádó műsorvezetői Valentin nappal és a szerelemmel kapcsolatos állításokat fogalmaznak meg, amelyekről a műsor ideje alatt meg kell írni SMS-ben, hogy igaz vagy hamis. A helyesen válaszolók közül a műsor végén, minden nap kisorsolunk egy szerencsés nyertest. A kisorsolt hallgatót telefonon értesítjük, nyereményét a Borsarock székhelyén veheti át.


A játék február 6-től február 14-ig zajlik.

Sorsolás: minden nap, 10:30-kor.

Nyeremény: a Borsarock által felajánlott borkülönlegesség


A játékban való részvétel feltételei:

A játékban részt vehet minden Romániában élő, 18 év feletti természetes személy, kivéve a játékot lebonyolító cégek alkalmazottai.

A szervező fenntartja magának a jogot, hogy kizárja a játékból azokat a résztvevőket, akik nem tartják be a játékszabályokat.

Részt vehet mindenki, aki február 6-től február 14-ig sms-ben elküldi a műsorvezetők által elhangzott mondatra vonatkozó helyes állítást.

A játékba való beiratkozás az érintett beleegyezését jelenti személyes adatainak kezelésére a játék lebonyolítása érdekében.

Minden résztvevő csak egyszer regisztrálhat a játékba.

A Borsarock által felajánlott nyeremény a Paprika Rádió Reggeli Tornádó című műsorában talál gazdára. A nyertest élő adásban értesítjük, sikertelen hívás esetén privát üzenetben.

A nyertes játékos nyereményét a Borsarock székhelyén veheti át, Kolozsváron a Dávid Ferenc utca, 1-es szám alatt.


Sok szerencsét!