17. születésnapi-játéközön

17. születésnapi-játéközön

Nov 13, 2023

Celeb-frász

A legnagyobb sztárok is minket ünnepelnek! Felismered őket a hangjukról?

Műsorainkban különböző sztárok kívánnak Boldog szülinapot! nekünk. Ha meghallasz egyet, és felismerd, hogy ki köszöntötte a Paprika Rádiót, küldd el Sms-ben a nevét és a saját neved, és máris felkerülsz sorsolási listánkra. A játékosok között a születésnapunkon kisorsolunk 3 darab 500 lej értékű utalványt, amelyet a Moldován üzleteiben vásárolhatsz le. 

SMS-számunk: 0744 351 951

Időpont: november 20. és november 23. között

Sorsolás: november 23

Nyeremény: 3 darab 500 lej értékű utalvány a Moldovan felajánlásával 


Számottevő

Naponta közel 120 000 dal jelenik meg a világon, ez évente 43 800 000 dalt jelent. Szerinted mi, itt a Paprika Rádióban ezek közül hányat játszunk?

Tippeld meg, hogy az elmúlt 17 évben hány dal került az adatbázisunkba, küldd el a megfejtést Sms-ben, és felkerülsz listánkra. Ha a tipped dobogós helyen végez, a 3 legnagyobb születésnapi nyereményünk egyike a tiéd lesz.

Hogy mit jelent ez pontosan?  Ha a te tipped áll a legközelebb a helyes megfejtéshez, nyereményed egy specialized bicikli a Bella Bike jóvoltából, ha a második legközelebbi tipp a tied, akkor egy Playstation 4 PRO kerül a birtokodba a Used Products részéről, ha pedig a harmadik legközelebb álló megfejtést küldted, egy 6 napos  síoktatásban lesz részed a Telemarktól. 

Fontos: egy telefonszámról egyetlen üzenetet fogadunk.

Amennyiben a megfejtés leleplezése után kiderül, hogy két általatok küldött tipp pontosan ugyanolyan közel van a leleplezett számhoz, abban az eseben a két beküldő között sorsolással döntjük el, hogy kié lesz az adott nyeremény. 

SMS-számunk: 0744 351 951

Időpont: november 18. és november 23. között

Sorsolás: november 23, 14:00 és 18:00 óra között a Planetárium kávézóban 

Nyeremény: egy specialized bicikli a Bella Bike jóvoltából, egy Playstation 4 PRO a Used Products felajánlásával és egy 6 napos síoktatás a Telemarktól


Kincses-kvíz

Ismered Kolozsvárt? Nyitott szemmel és füllel jársz a városban? Ha igen, akkor most bizonyíthatod születésnapi kvízjátékunkban, hogy te vagy a legszemfülesebb hallgatónk!

Hallgasd figyelmesen reggel 8 és este 18 óra között műsorainkat, és válaszolj helyesen az általunk feltett helyismereti kérdésekre. Az A, B, C, D válaszlehetőségek közül küldd el Sms-ben azt a betűt, amely a helyes megfejtést jelöli, és felkerülsz a sorsolási listánkra. Az üzeneted elküldésére 24 óra áll a rendelkezésedre. Minden reggel 7 és 8 óra között zárjuk az előző napi játékot, és ezzel együtt az előző napi listát is. A helyesen válaszolók között pedig kisorsoljuk 17 nyereményünk valamelyikét, aztán pedig 8 és 9 óra között fogod hallani a következő kérdést, és indul az újabb sorsolási lista.

SMS-számunk: 0744 351 951

Időpont: november 13. és november 23. között

Sorsolás: minden hétköznap 07:00 és 08:00 óra között 

Új feladvány: minden hétköznap 08:00 és 09:00 között a Tornádóban, amelyről, ha lemaradsz, akkor a nap további műsoraiban is meghallgathatod 

Nyeremény: 17 nyeremény a Sarmale delivery, a  Bejön a vidék, az Indigo étterem, és a Roll and Roll kürtős jóvoltából




Általános születésnapi-játékszabályzat 

A Paprika Rádió arra törekszik, hogy születésnapi-játékain mindenki egyforma eséllyel vehessen részt. Aki a Paprika Rádióban elhangzó játékokra jelentkezik, jelentkezésének tényével jelzi, hogy az alábbi játék-szabályzatot teljes mértékben érti és elfogadja. 


Egy személy egy születésnapi-játékban egyszer nyerhet. Egy játéknak számít az adott zárt időszakban (pl. egy vagy két hét) azonos módszerrel, azonos témában, azonos vagy hasonló kérdésekkel, feladatokkal lebonyolított játék vagy játéksorozat.

  1. Ugyanabban a születésnapi-játékban nem lehet nyertes az, aki az adott játékban korábban nyert játékos hozzátartozója vagy a nyertes játékossal azonos háztartásban és/vagy azonos lakcímen él. Egy játéknak számít az azonos módszerrel, azonos témában, azonos vagy hasonló kérdésekkel, feladatokkal lebonyolított játéksorozat, akkor is, ha egy játék több napon át tart. Hozzátartozó alatt értendő a házastárs, az egyeneságbeli rokon, az örökbefogadott, a mostoha- és nevelt gyermek, az örökbefogadó-, a mostoha- és a nevelőszülő, a testvér, az élettárs, az egyeneságbeli rokon házastársa, a jegyes, a házastárs egyeneságbeli rokona és testvére és a testvér házastársa. Azonos háztartásban élőnek minősül az azonos lakcímen élő hozzátartozó vagy egyéb személy. 
  2. A napi nyertesek a játékot követő 30 munkanapon belül kapják meg a díjaikat. 
  3. Születésnapi-játékainkban bárki részt vehet, az is, aki az elmúlt 30 napban már nyert a Paprika Rádió más játékában.
  4. Minden játékos kizárólag saját személyes adataival (név, személyiszám, telefonszám) jelentkezhet a játékba. 
  5. A nyeremények pénzre nem válthatók, továbbá ellenérték fejében nem átruházhatóak. 
  6. A Paprika Rádió nem felelős a jutalom, ajándék vagy díj elvesztéséért, amennyiben igazolja, hogy azt az ilyen esetben szokásosan elvárható gondossággal küldte el, adta postára vagy bízott meg alkalmas vállalkozót a szállítással és kézbesítéssel. A Paprika Rádió nem felelős a küldeményért, amennyiben azt megállapodás alapján más szervezet (ügynökség, ügyfél vagy más) juttatja el a nyerteshez. Mivel a játékok szerződéses formában rögzítve vannak a Paprika Rádió és a nyereményt felajánló cég vagy egyesület között, a Paprika Rádió nem felelős a nyeremény minőségéért. A nyeremény átadása után a reklamációkat a nyereményt felajánló cég vagy egyesület felé kell továbbítani. 
  7. Amennyiben bármelyik játékos megsérti a jelen, vagy bármely más, a Paprika Rádió által közzétett játékszabályt, a Paprika Rádió jogosult ezen személyt valamennyi nyereményjátékából kizárni, továbbá jogosult ezen személytől bármely díj átadását megtagadni. 
  8. A nyerteseknek 30 nap áll rendelkezésükre, hogy nyereményüket átvegyék a Paprika Rádió székhelyéről. A 30 napos határidő lejárta után a nyeremény elévül.  
  9. A Paprika Rádió születésnapi- játékainak lebonyolítását és a sorsolásokat a törvényben lévő szabályozásoknak megfelelően végzi. A játékok mennyisége, a nyeremények száma és értéke a megfelelő hivatalokhoz le van jelentve, a sorsolást pedig minden esetben közjegyző jelenlétében végezzük. 
  10. A Paprika Rádió munkatársai, alkalmazottai, és azok elsőfokú rokonai nem vehetnek részt a rádióban szervezett játékokban. 
  11. A rádióban szervezett játékok nyerteseinek a személyes adatait a Paprika Rádió egy évig őrzi meg, és igény esetén a játékot megrendelő cég képviselőinek adhatja ki, a nyeremény átvételekor történő azonosítás céljából
  12. Műszaki hiba miatt adódó adatvesztés miatt nem vállaljuk a felelősséget. 
  13. A Paprika Rádió általános játékszabályai bárki számára megtekinthetők a Paprika Rádió székhelyén és internetes honlapján, illetve tájékoztatást lehet kapni róluk a rádió nyilvánosságra hozott telefonszámán.