Hallgasd online

Most szól

Mr. Big

- Wild World

Hangtár

Videótár

Szerinted?

Okos döntés otthon maradni?

Kolozsvári kreatív fiatalok találkoztak

Közel kétszász fiatal fordult meg június 17-én és 18-án a kolozsvári K+ Közösségi térben, illetve a Tranzit Házban a K Plusz és a Kreatív Kolozsvár tehetséggondozó programok nyílt napjain. A rendezvény szakmai programokkal, kiállítással, vásárral, koncertekkel és bográccsal várta a kolozsvári fiatalokat. Itt találkoztak egymással azok a fiatal vállalkozók és kreatívok, akik már részt vettek valamely korábbi K Plusz és Kreatív Kolozsvár rendezvényen, illetve itt mutatták meg tehetségüket a szélesebb közönség előtt termékeik, alkotásaik felsorakoztatásával és szakmai előadások tartásával. A rendezény Schanda Tamás János, az Emberi Erőforrások Minisztériumának ifjúságpolitikáért és esélyteremtésért felelős helyettes államtitkárának köszöntőjével indult. Schanda hangsúlyozta, hogy az elmúlt fél év tapasztalatai azt mutatják, hogy a K+ közösségi tér példásan betölti azt a szerepet, amelyet tavaly megálmodtak neki. A program eddigi sikerét igazolja az is, hogy az Emberi Erőforrások Minisztériuma úgy döntött, további egy évig biztosít finanszírozást a K Plusz tehetséggondozási program folytatására és a K+ Közösségi tér működtetésére.
(közlemény)

Szórakozás

Sós vizes oreganó olaj kakastaréjjal?!

Megértjük, hogy elővigyázatos vagy, de az interneten keringő "hogyan állapítsd meg, hogy fertőzött vagy" javaslatok és a rémhírek helyett hallgasd inkább a híradóinkat, amelyek kizárólag hiteles forrásokra hivatkoznak és relaxálj a kedvenc zenéidre. Emellett, ha most megírod nekünk SMS-ben a teljes neved és azt, hogy mi a kedvenc időtöltésed rádiózás közben, akkor megnyerheted a Lavanda Sky által felajánlott két darab 250 lejes testfrissítő utalvány egyikét, amelyet fél éven belül bármikor felhasználhatsz! Mert a Paprika Rádió nem hagy egyedül, sőt készülünk arra az időszakra is, amikor azért, mert felelősségteljesen betartod az előírásokat, minden visszatér a normális medrébe.

És te mivel ütöd el az időt?

SMS 0744351951

Sorsolás: április 6-án.

Bárki megnézheti a Müpa koncertjeit és irodalmi estjeit

Mindenki számára megnyílik a Müpa digitális médiatára, amelyben 80 HD minőségű koncertfelvétel és több mint 40 irodalmi est felvétele tekinthető meg online, ezúttal regisztráció nélkül - közölte az intézmény. A rendkívüli helyzetre való tekintettel a Müpa megnyitotta médiatárát, amely a www.mupa.hu/media/video linken érhető el, és ahol regisztráció nélkül is elérhető több mint 100 koncert, előadás és irodalmi est HD minőségű felvétele.

Paprika Top 40

  1. Camila Cabello - Liar

  2. Elefánt - Ég veled

  3. Dua Lipa - Don't Start Now

  4. Tones and I - Dance Monkey

  5. Maroon 5 - Memories

Teljes lista >>

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában. Weboldalunk további használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk.
Adatvédelmi tájékoztató RENDBEN