Hallgasd online

Most szól

Marlon Roudette

Anti Hero

Hangtár

Videótár

Szerinted?

Okos döntés otthon maradni?

Slágerkollázs játék

Tizennégy éve szól a Paprika Rádió! Mindegy, hogy már a kezdetekkor bekapcsolódtál, vagy éppen a múlt hétvégén tekertél először a 95,1-re, mert egyértelmű: ha születésnapunk van, akkor ünnepelni fogunk, mégpedig játéközönnel! Nyerd meg az idei születésnapi fődíjunkat: egy 1100 lej értékű légtisztítót, ami probiotikumot juttat a levegőbe és így erősíti az immunrendszered! És ezért mit kell tenned? Hallgasd a Paprikát figyelmesen és vadászd le a szülinapi dalkollázsunkat, amelyet az elmúlt 14 év legnagyobb paprikás slágereiből állítottunk össze!

Műsorainkban több alkalommal is bejátsszuk ezt a hangos feladvánt, amelybe a lehető legtöbb kedvencünket belepréseltünk, a feladat pedig, hogy minél több slágert felismerj, a beazonosított dalokat listáját (előadó + dalcím) elküldd a Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.címre!
 
A legtöbb dalt felismerő játékos viheti haza a fődíjat, több azonos számú megfejtés esetén az illetők között sorshúzással döntünk.
 
A játék támogatója: www.soldec-shop.ro
 
Eredményhirdetés: november 23.

Szórakozás

Sós vizes oreganó olaj kakastaréjjal?!

Megértjük, hogy elővigyázatos vagy, de az interneten keringő "hogyan állapítsd meg, hogy fertőzött vagy" javaslatok és a rémhírek helyett hallgasd inkább a híradóinkat, amelyek kizárólag hiteles forrásokra hivatkoznak és relaxálj a kedvenc zenéidre. Emellett, ha most megírod nekünk SMS-ben a teljes neved és azt, hogy mi a kedvenc időtöltésed rádiózás közben, akkor megnyerheted a Lavanda Sky által felajánlott két darab 250 lejes testfrissítő utalvány egyikét, amelyet fél éven belül bármikor felhasználhatsz! Mert a Paprika Rádió nem hagy egyedül, sőt készülünk arra az időszakra is, amikor azért, mert felelősségteljesen betartod az előírásokat, minden visszatér a normális medrébe.

És te mivel ütöd el az időt?

SMS 0744351951

(A játék véget ért.)

Bárki megnézheti a Müpa koncertjeit és irodalmi estjeit

Mindenki számára megnyílik a Müpa digitális médiatára, amelyben 80 HD minőségű koncertfelvétel és több mint 40 irodalmi est felvétele tekinthető meg online, ezúttal regisztráció nélkül - közölte az intézmény. A rendkívüli helyzetre való tekintettel a Müpa megnyitotta médiatárát, amely a www.mupa.hu/media/video linken érhető el, és ahol regisztráció nélkül is elérhető több mint 100 koncert, előadás és irodalmi est HD minőségű felvétele.

Paprika Top 40

  1. Szakács Gergo - Ne sajnálj

  2. Purple Disco Machine - Hypnotized

  3. Rúzsa Magdolna - 1x fent, 1x lent

  4. Bagossy Brothers Company - Fekszünk a strandon

  5. David Guetta, Sia - Let's Love

Teljes lista >>

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában. Weboldalunk további használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk.
Adatvédelmi tájékoztató RENDBEN