Hallgasd online

Most szól

Marlon Roudette

Anti Hero

Hangtár

Videótár

Szerinted?

Okos döntés otthon maradni?

Keressük a személyinket!

Most, hogy a Paprika Rádió már 14 éves, itt az ideje, hogy saját személyi igazolványunk legyen! Rajzold le, fesd meg, szerkeszd, varázsold elő Corelből, Photoshopban, Paintben vagy ahogy szeretnéd...a lényeg, hogy küldd el nekünk a saját elképzelésed a Paprika Rádió személyi igazolványáról a Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címre! Azul, Dixit és Carcassone társasjáték nyeremény vár a beküldőkre, játssz tehát velünk, mutasd meg a kreativitásodat, te hogyan képzeled el a Paprika Rádió személyi igazolványát! Mondtuk már, hogy rugalmasak vagyunk: megszerkesztheted számítógépen, lerajzolhatod kézzel, vagy engedd szabadon a fantáziád és készítsd el bármilyen formában szeretnéd, mert egy szuper társasjáték ajándék vár azokra, akik elküldik a alkotásukat a Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címre! Mert 14 éve csípjük Kolozsvárt!

A játék támogatója a www.guildhall.ro

Eredményhirdetés: november 26.

Szórakozás

Sós vizes oreganó olaj kakastaréjjal?!

Megértjük, hogy elővigyázatos vagy, de az interneten keringő "hogyan állapítsd meg, hogy fertőzött vagy" javaslatok és a rémhírek helyett hallgasd inkább a híradóinkat, amelyek kizárólag hiteles forrásokra hivatkoznak és relaxálj a kedvenc zenéidre. Emellett, ha most megírod nekünk SMS-ben a teljes neved és azt, hogy mi a kedvenc időtöltésed rádiózás közben, akkor megnyerheted a Lavanda Sky által felajánlott két darab 250 lejes testfrissítő utalvány egyikét, amelyet fél éven belül bármikor felhasználhatsz! Mert a Paprika Rádió nem hagy egyedül, sőt készülünk arra az időszakra is, amikor azért, mert felelősségteljesen betartod az előírásokat, minden visszatér a normális medrébe.

És te mivel ütöd el az időt?

SMS 0744351951

(A játék véget ért.)

Bárki megnézheti a Müpa koncertjeit és irodalmi estjeit

Mindenki számára megnyílik a Müpa digitális médiatára, amelyben 80 HD minőségű koncertfelvétel és több mint 40 irodalmi est felvétele tekinthető meg online, ezúttal regisztráció nélkül - közölte az intézmény. A rendkívüli helyzetre való tekintettel a Müpa megnyitotta médiatárát, amely a www.mupa.hu/media/video linken érhető el, és ahol regisztráció nélkül is elérhető több mint 100 koncert, előadás és irodalmi est HD minőségű felvétele.

Paprika Top 40

  1. Szakács Gergo - Ne sajnálj

  2. Purple Disco Machine - Hypnotized

  3. Rúzsa Magdolna - 1x fent, 1x lent

  4. Bagossy Brothers Company - Fekszünk a strandon

  5. David Guetta, Sia - Let's Love

Teljes lista >>

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában. Weboldalunk további használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk.
Adatvédelmi tájékoztató RENDBEN