Hallgasd online

Most szól

Magna Cum Laude

Lehet, hogy eltort

Hangtár

Videótár

Szerinted?

Hol hallgatod legtöbbet a Paprika Rádiót?

Játékok

Paprikás Majális!

A közelgő május elsejére nyerhetsz most a Paprika Rádióval haladó piknikezőknek összeállított túlélőszettet!

A szabadban való tökéletes kikapcsolódáshoz adunk egy nagy tál torockói sajtkülönlegességet, egy láda Igazi Csíki Sört és egy 500 lej értékű felső kategóriás Barbecook márkájú grillsütőt!
Na de mit is kell tenned? Győzz meg bennünket, arról hogy élmunkás vagy: írd meg nekünk SMS-ben, a 0744 351 951-as telefonszámra, hogy miért is szereted a munkád!
A legfrappánsabb és legmeggyőzőbb SMS különdíjat kap, a beérkezett üzenetek közül pedig április 30-án kisorsoljuk a piknikező túlélőszettet.

Sorshúzás április 30-án.
 
 
Egy játékos egyetlen alkalommal kerülhet be a sorshúzásba.

Játékaink általános szabályzata ITT érhető el.

Támogatók:

Laptissima

Csíki Sör Manufaktúra

Grillexpert

 
 
Dalfelismerő OPTIMAG játék

A játék folyamán bejátszunk egy dalkolázst olyan dalrészletekkel, amelyek a látással kacsolatosak (pl Groovehouse - Ha újra látom), a hallgatóknak pedig ezek közül kell felismerni három előadót. A megfejtéseket – 3 előadó nevét és a játékos teljes nevét SMS-ben várjuk a 0744351951-re.

Sorsolás április 16-án.

Egy telefonszámról egy nap egy SMS-t fogadunk el, azonban minden nap lehet játszani.

Játékaink általános szabályzata ITT érhető el.

 

Húsvéti tojásvadászat 

Március 30-ig minden hétköznap elrejtünk egy paprikás logóval ellátott piros tojást Kolozsvár területén, amelyeket a műsorainkban elhangzó

információk segítségével neked kell megtalálnod, még aznap!

Hallgass minket figyelmesen, mert műsorainkban utalásokat teszünk a paprikás pirostojás hollétére, aki pedig elsőként megtalálja és behozza a stúdiónkba, az egy meglepetés ajándékot kap, illetve automatikusan részt vesz az ellenállhatatlan főnyereményünk sorsolásán.

A tét egy gazdag terülj-terülj asztalka húsvétra, azaz egy minden földi jóval megpakolt ünnepi asztal óriási hidegtállal, tavaszi mintás tányér készlettel és húsvéti dekorációval.

Találd meg Te a városban elrejtett paprikás piros tojásainkat és vidd haza a húsvéti nyereményeket!

Fontos: minden hétköznap egy tojást rejtünk el a városbnan, amelyet, ha megtalálnak, aznap este hét óráig lehet behozni székhelyünkre, ezzel pedig szabályszerűen bekerülni a játékba.

A tavaszi mintás tányér készletet a Nobila Casa, a húsvéti asztali dekorációt a Karolina virágbolt, a minden földi jóval megpakolt ünnepi hidegtálat pedig a Culina Nostra biztosítja.

Sorshúzás március 31-én.
 
Egy játékos egyetlen alkalommal kerülhet be a sorshúzásba.

Játékaink általános szabályzata ITT érhető el.

 
Infratrainer játék

A FitNest jóvoltából megnyílt Kolozsvár első Infratrainer szalonja.

De mit kell tudni erről a rendkívül hatékony és forradalmian új edzésformáról?

Az Infratrainer infrafénnyel kombinált fekvő kerékpár. Egy edzés alkalmával, azaz 50 perc alatt 800 kalóriát is eléget a szervezet a folyamatos tekerésnek és az infrasugárzók hőjének köszönhetően. Edzés közben az infrasugarak behatolnak a bőr alá, belülről felmelegítik, feloldják a zsírszöveteket és felszabadítják a méreganyagokat. A kerékpározás hatására a feloldott zsír könnyen átalakul energiává, a méreganyagok egy része pedig rögtön távozik a szervezetből. Ilyen méretű méregtelenítő hatást korábban csak rendkívül megerőltető sportolásnál, például a maratoni futásnál figyeltek meg. Az infrafény különben a világegyetem legjótékonyabb sugárzása, mélyen a bőr alá képes hatolni, ahol hőenergiává alakul, s az egész testben erős izzadást, méregtelenítést vált ki. Emellett segíthet fogyásban, zsírégetésben, cellulitkezelés, bőrszépítés, immunerősítés, méregtelenítés, vérkeringés javítás, és vitalitás javításban. Edzés közben zenét hallgathatunk, vagy megnézhetünk egy részt a kedvenc sorozatunkból a gép beépített monitorának köszönhetően.

Meleg szívvel ajánljuk ezt az edzésformát, próbáljátok ki, mert megéri, már egy-két alkalom után, sőt, közvetlenül az edzések után látható a változás! Csapjatok hát le nyerményünkre és teszteljétek le a gépet! De hogy ezért mit kell tennetek? Mikor műsorvezetőnk jelzi, küldd el az INFRATRAINER szót és teljes nevedet SMS-ben a 0744351951-es számra, mert az első 10 SMS-ező között egy Infratréner edzést sorsolunk ki.

Minden hallgató, aki sms-t küld, elfogadja és beleegyezik, hogy válaszüzenetben megkapja a FitNest elérhetőségét.

Játékaink általános szabályzata ITT érhető el.
A játékos az SMS beküldésével elfogadta a játékszabályzatot.
 
Nőnapi játék
 
Hölgyeim, most csak hozzátok szólunk! Képzeljétek el az álom nőnapotokat! Csak nyugodtan, engedjétek el a fantáziátokat és képzeljétek el, hogy március nyolcadikán rögtön ébredés után egy csokor virággal lepünk meg! Ezen felül még munkába sem kell mennetek, mi megdumáljuk a főnököddel...és kezdődhet a nőnapi élmény!
Vásárlási utalványokkal felszerelkezve shoppingolhatsz szexi fehérneműt, amit egy zselés manikűr követ, majd bőrfiatalító arckezelés a város legmodernebb szépségklinikáján, és összehozunk egy profi fodrásszal is, aki gyönyörű hajkölteményt varázsol neked. Ha már a legszebb formádat hozod, akkor jöhet egy vacsora kettesben az általad kiválasztott személlyel egy 4 csillagos étteremben, egy üveg finom bor, majd pihentető fürdőzés, vagy ha úgy tetszik egy adrenalin dús este egy szabadulós játékkal.
 
Úgy érzitek, hogy mindez lehetetlen?
 
Nagyon is lehetséges, sőt percre pontosan ez fog veled történni nőnapon, ha játszol velünk, a felsoroltakat egytől-egyig megvalósítjuk számodra és az egész csak egy SMS-edbe kerül! A Paprika Rádióval ugyanis egy szerencsés hölgy számára a március nyolc egy egész napos élmény lesz! Ha valaki benevez téged, vagy akár Te magad elküldöd teljes neved a 0744 351 951-es telefonszámra és téged sorsolunk ki, akkor neked lehet részed ebben az észbontóan csodás nőnapban! Jelentkezzetek játékunkra SMS-ben február 26 és március 7 között és csípjétek el az álom-nőnapot! Egy telefonszámról egyetlen nevezést fogadunk el. Sok szerencsét!
 
Játékaink általános szabályzata ITT érhető el.
A játékos az SMS beküldésével elfogadta a játékszabályzatot.
 
 
100 Napos Csíki Krém Sör Játék

Egy átlagos ipari sör a különböző ipari enzimeknek és mesterséges érlelésgyorsítóknak köszönhetően 8 nap alatt készül el. A limitált kiadású 100 NAPOS CSíKI KRÉM SÖRT kizárólag természetes alapanyagok felhasználásával főzik, majd kerek 100 napig érlelik, így lehet színe és zamata páratlanul gazdag! Exkluzív kiadás, összesen három főzet készült ebből a sörkülönlegességből, amelyet most Ön is megkóstolhat, hiszen egy hatos kiszerelésű 100 NAPOS CSíKI KRÉM SÖRT nyerhet.
A játékosnak 100 másodpercig kell beszénie megállás nélkül arról, hogy ő miért szereti a sört és miért szeretné megnyerni a hatos kiszerelésű 100 NAPOS CSíKI KRÉM SÖRT. Fontos: 5 másodpercnél hosszabb időre nem állhat le gondolkodni, folyamatosan beszélnie kell.

Sok sikert!

 
Te is szeretnél B kategoriás jogsit?
 
A Paprika Rádióval most egy 1500 lej értékű soföriskolásoktatási utalványt nyerhetsz!
 
De mit is kell tenned? Műsorainkban minden nap bejátszunk egy feladványt, amelyet ha megfejtesz, bekerülsz jatékunk sorsolásába, és tied lehet a főnyeremény. Napi feladványainkban a négykerekű paprikás muzsikus dudál el közkedvelt slágereket, a te feladatod pedig, hogy felismerd az előadót és a dal címét, majd a teljes neveddel ellátva megírd nekünk SMS-ben a 0744 351 951-re. (Egy nap egy telefonszámról egyetlen SMS-t fogadunk el, viszont több napon is játszhatsz, ezzel növelve esélyed a nyeremény elnyeréséhez.)
Amennyiben február február 27-én, kedden neked kedvez a szerencse, tied lehet az 1500 lej értékű soföriskolás oktatási utalvány B kategóriás jogosítvány megszerzésére Deák Tibor oktatóval.
 
A sofőrsulival és az oktatással kapcsolatos részletekért látogass el a www.deakdrive.com címre vagy hívd a 0746-043 278-es telefonszámot.
 
Sok szerencsét!

Woodexpert játék

Nyeremény: választás szerint egy 200 lejes voucher, vagy 20%-os kedvezmény a vásárlásból.


A PAL és az MDF lemez fontos és közkevelt bútoripari alapanyag, de sokan dolgoznak belőle otthonfelújításnál is. Amennyiben Ön sem kivétel, akkor hallgasson minket figyelmesen, mert most a Woodexpert jóvoltából nyerhet választása szerint vagy egy 200 lejes utalványt, vagy 20%-os kedvezményt a vásárlásából.

A feladat csupán annyi, hogy fotózza le otthonában azt a lakásrészt, szobát, bútort, amit örömmel lecserélne, felújítana és a fényképet küldje el nekünk a Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címre vagy a Facebook oldalunkon üzenetben. Minden hétköznap kisorsolunk egy napi nyertest, aki választása szerint vagy egy 200 lejes utalványt, vagy 20%-os kedvezményt kap. Csábító nyeremény, egyszerű feladat, játsszon velük! Sok szerencsét!

FONTOS: Aki egy fényképet beküld, az játékban marad egészen a kampány végéig, a beérkezett képek közül pedig a következő nap sorsolunk.

Időtartam: január 30 - február 12 (hétköznapokon)

www.woodexpertcluj.ro

 

A Nagy Paprikás ajándékbontás

A Paprika Rádió segít, hogy feldobd valaki Karácsonyát!

Idén a 11 éves Paprika stúdiójában 11 személy élő adásban fog kicsomagolni egy általa kiválasztott ajándékdobozt! Ünnepi játékunk azért is izgalmas, mert csupán a Paprikás angyal és a közjegyzőnk tudja, hogy mit is tartlamaznak az ajándékdobozok.

Egy biztos: a fa alatt lesz gondosan becsomagolva: 4 Nobila Casa csomag, 2 Vitacom ajándék, 1 VIA utalvány, Bronto meglepetéseknek, 8 Cosmetic Plant ajándék, egy 2 személyes Double Rise fesztivál-bérlet és 4 családi társasjáték.

Írd hát meg nekünk annak a személynek a teljes nevét, aki úgy érzed megérdemel egy ilyen meglepit, legyen az a barátod, barátnőd, testvéred, vagy a drága Icuka néni az első emeltről, mert, ha az ő nevét sorsoljuk ki, akkor december 20-án stúdiónkban Ő is választhat egy dobozt az ünnepi fánk alól.

Egy telefonszámról egyetlen személyt nevezhetsz be, ezért jól gondolod át, hogy kit lepnél meg, és mikor megvan a kiválasztott neve, küldd el SMS-ben a 0744 351 951-re. (Csak a személyi igazolványban szereplő teljes nevet fogadjuk el.)
A beérkezett nevek közül 11 hallgató, kollégáinkkal bonthatja majd ki a Paprika Karácsonyfája alatt lapuló ajándékokat!
Van új a fa alatt: A Nagy Paprikás ajándékbontás, december 20-án, élőben a 95.1-en és a Facebookon.

Játékaink általános szabályzata ITT érhető el.
A játékos az SMS beküldésével elfogadta a játékszabályzatot.


Mi a manó?
 
A Mikulás segítőkész manói mindig sürögnek-forognak. Ragasztanak, címkéznek, ajándékokat csomagolnak és közben halkan dúdorásznak.

Te mit gondolsz, felismered, hogy mi a manót dúdólnak a Mikulás manói?

Akkor játssz velünk! Minden nap kapcsoljuk a Mikulás rezidenciáját és belehallgatunk abba, hogy ajándékcsomagolás közben mit dúdorásznak a manók. Ha felismered az eldúdolt dalt, küldd el nekünk megfejtésed (eredeti előadót és a dal címét) SMS-ben a 0744 351 951-es telefonszámra, ellátva teljes neveddel és december hatodikán stúdiónkban személyesen a Mikulástól veheted át nyereményed.

Hallgasd figyelmesen a Paprikát, fejtsd meg mi a manót dúdolnak a manók és tied lehet a 11 darab családi társasjáték egyike, a Thermoplast Kft. jóvoltából. Mert 11 éve együtt ünnepelünk.

Sorsolás december 6-án.
 
Játékaink általános szabályzata ITT érhető el.
A játékos az SMS beküldésével elfogadta a játékszabályzatot.
 
A Paprika visszahív
 
Idén ősszel mindenki arra vár, hogy a 11 éves Paprika Rádió visszahívja, ugyanis, ha helyesen válaszolsz a hívásunkra, akkor egy teljes fürdőszobaszettet nyerhetsz a JOLLY felajánlásából! És hogy mit kell tenned? Nevezz be játékunkba azzal, hogy elküldöd nekünk SMS-ben teljes neved és légy készenlétben, mert bármikor hívhatunk! Minden nap kisorsolunk egy-egy telefonszámot, amit felhívunk: és, ha épp nálad csörög a telefon, akkor válaszolj úgy, hogy „Boldog szülinapot Paprika”. Azok között, akik ezt megteszik december 6-án egy teljes fürdőszoba szettet (maszk, mosdó, csaptelep, tükör) sorsolunk ki a JOLLY jóvoltából. Nevezz be játékunkba teljes neveddel a 0744351951 számon.
 
A játék időtartama alatt (2017. november 6. - 2017. december 5.) minden személy egyetlen SMS-t küldhet, ezzel automatiusan felkerül arra a listára, amelyről naponta felhívunk három hallgatót.
 
Játékaink általános szabályzata ITT érhető el.
A játékos az SMS beküldésével elfogadta a játékszabályzatot.
 
Filmzene felismerő játék
 
November 22-ig elhangzik napi 3 alkalommal egy filmzenés feladvány, amit a játékosnak fel kell ismernie. A megfejtést (a film/sorozat angol vagy magyar címét) a személyiben szereplő teljes névvel együtt el kell küldeni a 0744351951-es telefonszámra. A napi feladvány beküldési határideje aznap éjfél. Egy játékos egy nap egyetlen SMS-t küldhet, a játék időtartama alatt viszont minden nap játszhat.
 
A nyeremény: LG okostévé (LED Smart Full HD, 108cm)
 
Sorsolás: 2017 november 23
 
A játék támogatója a sztánai Orgona Panzió
 
Játékaink általános szabályzata ITT érhető el.
A játékos az SMS beküldésével elfogadta a játékszabályzatot.
 
 
Szupercsapat játék
 
A 10 éves Paprika Rádió és a sztánai Orgona Panzió olyan játékot mutat be, amilyen még Kolozsváron nem volt. A nyeremény nagy. Sőt, akkora, hogy 24 személynek elég! Ez több mint szállás, több mint szórakozás neked, a baráti körödnek, vagy a kollégáidnak: ez a szupercsapat hétvége!
Szórakozás neked és azoknak az embereknek, akikkel a legszívesebben töltöd az időt! Mit kell tennetek azért, hogy megnyerjétek szupercsapat hétvégét?
Kattanjatok rá a www.orgonapanzio.ro címre, keressétek a nap jelszavát és küldjétek el nekünk e-mailben, teljes nevetekkel együtt a jatek @ paprikaradio . rEz az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát." target="_blank" rel="nofollow noopener noreferrer" id="yiv0990918815yui_3_16_0_ym19_1_1486386157883_9343">o címre.
Legyetek nyerők a Paprika Rádióval és a sztánai Orgona Panzióval: sorsolás február 22-én a Tornádóban!
Ne felejtsétek: több elküldött e-mail nagyobb esély, tehát ha minden barát, kolléga, rokon, szomszéd, facebook ismerős együtt dolgozik, elküldi nekünk a napi jelszót, közelebb kerültök a nyereményhez! Egy e-mail cimrol egy nap egy beküldést fogadunk el, ugyanarról a cimről viszont a játék időtartama alatt minden nap elküldheted a jelszót, így még nagyobb eséllyel indulsz a főnyereményért! Pofonegyszerű tehát: ugorj fel a www.orgonapanzio.ro oldalra, keresd a nap jelszavát, és küldd el nekünk teljes neveddel a jatek@paprikaradio.rEz az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát." target="_blank" rel="nofollow noopener noreferrer" id="yiv0990918815yui_3_16_0_ym19_1_1486386157883_9690">o címre.
 
 
"Szupercsapat" játékszabályzat
 
A Paprika Rádió arra törekszik, hogy játékain mindenki egyforma eséllyel vehessen részt.
Aki a Paprika Rádióban elhangzó "Szupercsapat" játékra jelentkezik, jelentkezésének tényével jelzi, hogy az alábbi játék-szabályzatot teljes mértékben érti és elfogadja.
 
1. A játék főnyereménye egy kétnapos, hétvégi üdülés a sztánai Orgona Panzióban legfennebb huszonnégy fő részére.
2. A nyereményt egyetlen hallgató nyerheti meg és február 22-én kerül kisorsolásra azon személyek között, akik február 8 reggel 8 és február 21 éjfél között, kalendáriumi napnak mefelelően e-mail formájában elküldik az orgonapanzio.ro weboldalon található naponta változó jelszót a személyi igazolványukban szereplő teljes nevükkel.
3.Minden játékos kizárólag saját személyes adataival jelentkezhet a játékba.
4. Egy személy a játék időtartama alatt minden nap beküldhet egy megfejtést, viszont egy kalendáriumi nap egy e-mail címről csak egyetlen megfejtést/nevezést fogadunk el.
5. A játék nem korhatáros, bármilyen életkorú hallgató részt vehet benne.
6. A nyeremények pénzre nem válthatók, továbbá ellenérték fejében nem átruházhatóak.
7. Amennyiben bármelyik játékos megsérti a jelen, vagy bármely más, a Paprika Rádió által közzétett játékszabályt, a Paprika Rádió jogosult ezen személyt valamennyi nyereményjátékából kizárni, továbbá jogosult ezen személytől bármely díj átadását megtagadni.
8. A Paprika Rádió játékszabályai bárki számára megtekinthetők a Paprika Rádió székhelyén és internetes honlapján, illetve tájékoztatást lehet kapni róluk a rádió nyilvánosságra hozott telefonszámán.
9. A Paprika Rádió minden egyes játékának lebonyolítását és a sorsolásokat a törvényben lévő szabályozásoknak megfelelően végzi. A játékok mennyisége, a nyeremények száma és értéke a megfelelő hivatalokhoz le van jelentve, a sorsolást pedig minden esetben közjegyző jelenlétében végezzük.
10. A sorsolás közjegyző felügyelete mellett zajlik. Amennyiben a kisorsolt személy a sorsolást követő negyvennyolc órán belül, többszöri próbálkozás után sem érhető el, az érvényben lévő szabályzat szerint a sorsolást meg kell ismételni és az első (nem elért) kihúzott nyertes elveszíti a nyereményt és az újra kisorsolt játékos kapja azt meg. A sorsolás addig ismétlődik, ameddig sikerült elérni a nyertest és annak pontos adatait a közjegyző rögzíti. Utólagos reklamációt épp ezen okoknál fogva nem fogadunk el.
11. A Paprika Rádió munkatársai, alkalmazottai, és azok elsőfokú rokonai nem vehetnek részt a rádióban szervezett játékokban.
 
 
 
=======================================================
 
Elküldünk melegebb éghajlatra!
Nyeremény: 5 napos üdülés Cipruson, 1110 euró értékben, 2 személyre
 
A nyeremény tartalmazza :
- a menettérti repülőjegyet 10kg kézi és 23kg leadható csomaggal
- minden illetéket
- a menettérti transzfert a reptér es szálloda között
- 5 éjszaka szállást 4 csillagos szállodában (Larnaka)
 
Egy utazóbőröndöt közjegyző jelenlétében megtöltöttünk különböző méretű paprikával: a játékosok feladata, hogy eltalálják, összesen hány darab paprika van a kofferben! A tippeket SMS-ben várjuk november 1 és 29 között a 0744 351 951-es telefonszámra, ellátva a játékos teljes nevével. (egy személy részéről egy tippet fogadunk el).
A nyeremény kisorsolására november 30-án kerül sor. Amennyiben november 29-ig több helyes tipp is érkezik, a nyereményt közjegyző jelenlétében sorsoljuk közöttük, abban az esetben pedig, ha egyetlen helyes tipp sem érkezik, a helyes megfejtéshez legközelebb álló tippelő nyeri a fődíjat. Ha többen állnak ugyanolyan közel a pontos számhoz, hasonlóan sorsolás útján kerül ki a nyertes. Sok szerencsét!
 
 
=======================================================
 
 
mozogj-es-nyerj-web
 
Kolozsvári büszkeségünk Miklós Andrea nem csak Kolozsvárt, hanem az egész országot képviseli a riói olimpián! Ha ez nem lenne elég ok arra, hogy Te is megmozdulj, a Paprika Rádió is szolgáltat még egyet! Mindegy, hogy úszol, vagy szaladsz, biciklizikel, vagy zumbázol, tölts fel Facebookra, vagy Instagramra egy fényképet magadról sportolás közben, lásd el a "Kolozsvármozog" és a "PaprikaRádió" hashtagekkel és automatikusan részt veszel a nagy olimpiai sorsolásunkon! Azokról sem feledkezünk meg, akik e-mailben küldenék el nekünk a képet: várjuk a sportolást dokumentáló fotót az olimpia kukac paprikarádió pont ro címre!
Figyelem!!! Arany, ezüst és bronzdíjas nyeremények várnak, nagy értékben!
Az aranyérem mellé egy 1.300 lej értékű Kross bringát adunk a Bella Bike jóvoltából,
az ezüst mellé egy Pinguin hálózsákot a Mormota Land-től, a bronzéremhez pedig értékes Cosmetic Plant ajándékcsomagot mellékelünk!
Érdemes játékunkban részt venni, mert az érmeket ünnepélyes keretek között kolozsvári olimpikonok adják majd át!
Sorsolás augusztus 21-én!
Kolozsvár a Paprika ritmusán mozog! 
 
 
=======================================================
 
Foci-EB TIPPVERSENY
 
 
Tippeld meg július 6-ig, hogy ki nyeri az idei EB-t és egy hat hónapos Gimmy fitness és aerobic VIP-bérletet nyerhetsz. Emellett a kisbácsi műfüves focipálya jóvoltából 4 alkalmi műfüves pályabérlést nyer az, aki helyesen tippeli meg az EB gólkirályát, az összes játékos között pedig Winner futball meccslabdák találnak gazdára a Dribli Erdélyi Gyerekfoci Klub felajánlásával.
A teljes névvel ellátott tippeket SMS-ben várjuk a 0744-351-951-es számra.
Szurkold velünk végig a 2016-os labdarúgó-Európa-bajnokságot!
 
(Egy telefonszámról/egy névvel egy tippet fogadunk el, de mindenki saccolhat a bajnok csapatra és a gólkirályra is.)
 
hajra fiuk
 
=======================================================
MUTASD magad és NYERJ!

Fotózd le magad rádióhallgatás közben, és mutasd meg a világnak, hogy te mennyire csíped a 8 éves Paprika Rádiót! Megéri! A versenyben ugyanis összesen 3000 lej értékű díjat adunk ki!

A Paprika fotópályázatára bárki jelentkezhet egy magáról baráti, családi, szociális közegében készített képpel, amely kifejezi a rádiónkkal való sajátos viszonyát!

Milyen fotót csinálj? A fotó készülhet például főzés, vezetés, tusolás vagy akár munka közben, azt szeretnénk látni, hogy Te milyen élethelyzetben hallgatod a Paprikát! Az eszközt is te szabod meg: fotózhatsz előre beállított vagy kézben tartott géppel, profi, félprofi vagy amatőr fényképezőgéppel, de akár telefonnal is, a lényeg a végeredmény egyedisége!

Feltöltés után bíztasd barátaidat, hogy szavazzanak rád, gyűjtsd össze a legtöbb szavazatot és nyerd meg a 1500 lej értékű fitness bérletet a Club Moving jóvoltából.

Ha a like-gyűjtésben alulmaradnál, még akkor is van esélyed, ugyanis a versenyzők között sorsolás útján is gazdára talál egy hasonló, szintén 1500 lej értékű bérlet a Club Moving jóvoltából.

Korhatár nincs, egy jelentkező maximum 1 db képpel nevezhet a versenyre.

A szavazás ekkor jár le: 2014 December 14, 16:00:00

=======================================================

tv lg2

Ha mindig is egy akkora tévére vágytál, mint egy asztal, ha mindig is szerettél volna egy 3D-s okos tv-t, ha gyerekkorod óta érdekel a kincskeresés, akkor eljött a TE időd!

A Paprika Rádió 8. születésnapja alkalmából kincskeresésre hívunk!
Amit tudnod kell: valahol, Kolozsvár területén elrejtettük egy 2700 lej értékű smart televízió távirányítóját, a készüléket pedig az viheti haza, aki ezt megtalálja! Nem kell találomra botorkálj a városban, mert minden órában elárulunk egy részletet a távirányító helyéről! Az információk birtokában pedig már egyszerű dolgod lesz: csípd el a Paprika Rádió 106 centi átmérőjű, 3D-s LG SMART tévéjét!

A nyeremény felajánlója a 15 éves Nobila Casa.
Paprika Rádió 8. szülinapi játékhetek - telis-tele nyereménnyel!

=======================================================

gobe2

Szeretnél egy 1150lej értékű Gobe légkondit nyerni? A Paprika házhoz megy játékával most itt a lehetőség!

Hogyan nyerheted meg? A feladat egyszerű: küldd el nekünk SMSben a teljes neved és a pontos lakcímed! Naponta három alkalommal ellátogatunk három kiválasztott címre és amikor kollégánk az ajtód előtt áll, élő adásban és az éteren keresztül kér fel arra, hogy, nyisd ki az ajtót! Ha az adott címen, legyen az otthoni, vagy munkahelyi, a Paprika Rádió szól, már hallani fogod, hogy ott a kollégánk! Amennyiben műsorvezetőnknek ajtót nyitasz, máris részt veszel a végső sorsoláson, és megnyerheted a Melinda Instal által felajánlott 1149 lej értékű Gobe légkondicionáló berendezést! Telefonszámunk: 0744 351 951.

Füleljetek, házhoz jövünk!

=======================================================

bleriot11

Nyolcadik születésnapunkon vendégünk vagy egy italra vagy kávéra a város legújabb élmény-kávézójában! Gyere november 30-án, vasárnap délután 5 és 7 óra között a volt Atmoszféra helyén található Bleriot élmény-kavezóba, ahol a fogyasztásod felét mi álljuk. Egyedüli dolgod csupán annyi, hogy a pincérnek a rendelésnél azt mondd: 8 éves a PAPRIKA Rádió! ...majd koccints a kincses város kedvenc magyar rádiójára. ( www.facebook.com/bleriotcafe )

=======================================================

Te is úgy gondolod, hogy kerékpárral könnyebb a városi forgalomban boldogulni? Környezettudatosan élnél? Szeretnél egy jó minőségú és megbízható biciklit?
Akkor a legjobb helyen vagy! A Paprika Rádióval most egy vadiúj Kenzel DX 80-as kerékpárt nyerhetsz!
Mit is kell tenned?
Egyszerű! Április 30-ig műsorainkban minden nap bejátszunk egy feladványt, amelyet, ha megfejtesz bekerülsz játékunk sorsolásába és tied lehet a paprikások csodacsengős, vadiúj Kenzel bringája! A napi feladványainkban biciklicsengőn játszunk el közkedvelt slágereket, a te feladatod pedig, hogy felismerd az előadót vagy a dal címét, majd a teljes neveddel együtt megírd nekünk SMSben.
Ha felismeritek a dal, akkor küldjétek el a helyes megfejketést SMS-ben a teljes nevetekkel a 0744 351 951-es telefonszámra és tietek lehet a zenélő csodacsengős, vadiúj Kenzel DX 80-as kerékpár.

Amennyiben lemaradsz a napi feladványainkról, a Facebook segítségével is bekerülhetsz a sorsolásba, a borítóképünk megosztásával! (Három szerencsés megosztót választunk ki véletlenszerűen.)
A nyeremény felajánlója a Bella Bike kerékpár szaküzlet és szervíz.

!!!

Fuchs Tünde közjegyző jelenlétében ma (április 30.) kisorsoltuk a képen látható és sokak által kívánt vadiúj Kenzel kerékpárt! A szerencsés nyertes Cosma Balló Kinga Annamária, akinekszívből gratulálunk, a játékban résztvevőösszes hallgatónknak pedig köszönjük a játékot. Bringára fel! :)

 

=======================================================

gitarrr

Úgy döntöttünk, hogy hetedik születésnapunk alkalmával megajándékozunk egy szerencsés Paprika Rádió hallgatót egy Bródy János által aláirt akusztikus gitárral!

Mit kell ehhez tenni?

Egyszerű: amikor meghallják frekvenciánkon, ahogy Paprika Jani gitározni tanul, ismerjék fel a dalt, amit játszik, és a helyes megfejtést küldjék el nekünk, teljes nevükkel a 0744 – 351.951-es telefonszámra, és máris részt vesznek a játékban!

Ha Paprika Janinak megy, önnek is fog! Szerezze meg a Bródy János aláírásával különlegesen értékessé tett gitárt! Sorsolás november 18-án, hétfőn, a Paprika Tornádóban!

A játék támogatója a Sheer autómosó és gumiszervíz.

7 éve csípjük Kolozsvárt!

Sok szerencsét!

A játék nyertese: Tolnai István Csaba. Gratulálunk!

=======================================================

csocsoasztal

7 éve csípjük Kolozsvárt és már tudjuk, hogy a kolozsváriak jó csapatjátékosok. Így hát bárki irodájába vagy otthonába jól jön egy csocsó asztal, amely bármikor remek lehetőséget nyújt egy kis spontán kikapcsolódásra, társas játékra.

Szeretnél egy saját csocsó asztalt?

Most nyerhetsz egyet egy válaszért cserébe.

Nem is hinné az ember, hogy egy kis odafigyeléssel mennyi energiát lehet megtakarítani. Például egy fogmosás folyó csappal, akár 40 liter ivóvíz elpazarlását is jelentheti. Áruld el nekünk, hogy te hogyan próbálsz környezettudatosabban élni!

Írd meg nekünk, és nyerj otthonodba vagy irodádba egy csocsó asztalt!

A feladat tehát egyszerű: november 17-ig írd meg nekünk e-mailben, hogy szerinted milyen a környezettudatos magatartás, november 18-án a Paprika Tornádóban pedig kisorsolunk egy 1500 lej értékű csocsó asztalt.

A nyereményt Kolozsvár első környezetbarát irodaháza, az Amera Tower biztosítja.

Sok szerencsét!

A játék nyertese: Pozsár Róbert. Gratulálunk!

 

Szórakozás

Nyerj tőlünk piknikező túlélőszettet!

A szabadban való tökéletes kikapcsolódáshoz adunk egy nagy tál torockói sajtkülönlegességet, egy láda Igazi Csíki Sört és egy 500 lej értékű felső kategóriás Barbecook márkájú grillsütőt!

Részletek: https://bit.ly/2Fd6BjX

Paprikás kérdőív - Mondd el a véleményed és nyerj!

Kedves hallgató! Szeretnénk a Paprika Rádió kínálatát még színesebbé és gazdagabbá tenni, ezért arra kérünk, töltsd ki az alábbi kérdőívet, mely mindössze 3 percet vesz igénybe: https://goo.gl/JBuhNs Amennyiben a kérdéssor végén megadod neved és telefonszámod, részt veszel sorsolásunkon és március 5-én, hétfőn egy értékes ajándékcsomagot nyerhetsz! A kérdőív kitöltésének határideje március 4-e, vasárnap éjfél!

Paprika Top 40

  1. Eminem ft Ed Sheeran - River

  2. Rita Ora - Anywhere

  3. Living Room - Kirakat élet

  4. Tom Grennan - Found What Ive Been Looking For

  5. Ed Sheeran + Beyonce - Perfect

Teljes lista >>