Hallgasd online

Most szól

Chris Lake ft Jareth

Helium

Hangtár

Videótár

Szerinted?

Hol hallgatod legtöbbet a Paprika Rádiót?

Kolozsvári kreatív fiatalok találkoztak

Közel kétszász fiatal fordult meg június 17-én és 18-án a kolozsvári K+ Közösségi térben, illetve a Tranzit Házban a K Plusz és a Kreatív Kolozsvár tehetséggondozó programok nyílt napjain. A rendezvény szakmai programokkal, kiállítással, vásárral, koncertekkel és bográccsal várta a kolozsvári fiatalokat. Itt találkoztak egymással azok a fiatal vállalkozók és kreatívok, akik már részt vettek valamely korábbi K Plusz és Kreatív Kolozsvár rendezvényen, illetve itt mutatták meg tehetségüket a szélesebb közönség előtt termékeik, alkotásaik felsorakoztatásával és szakmai előadások tartásával. A rendezény Schanda Tamás János, az Emberi Erőforrások Minisztériumának ifjúságpolitikáért és esélyteremtésért felelős helyettes államtitkárának köszöntőjével indult. Schanda hangsúlyozta, hogy az elmúlt fél év tapasztalatai azt mutatják, hogy a K+ közösségi tér példásan betölti azt a szerepet, amelyet tavaly megálmodtak neki. A program eddigi sikerét igazolja az is, hogy az Emberi Erőforrások Minisztériuma úgy döntött, további egy évig biztosít finanszírozást a K Plusz tehetséggondozási program folytatására és a K+ Közösségi tér működtetésére.
(közlemény)

Szórakozás

Paprikás kérdőív - Mondd el a véleményed és nyerj!

Kedves hallgató! Szeretnénk a Paprika Rádió kínálatát még színesebbé és gazdagabbá tenni, ezért arra kérünk, töltsd ki az alábbi kérdőívet, mely mindössze 3 percet vesz igénybe: https://goo.gl/JBuhNs Amennyiben a kérdéssor végén megadod neved és telefonszámod, részt veszel sorsolásunkon és március 5-én, hétfőn egy értékes ajándékcsomagot nyerhetsz! A kérdőív kitöltésének határideje március 4-e, vasárnap éjfél!

Így kell kirakni a Rubik-kockát 4.59 másodperc alatt

A koreai SeungBeom Cho rakja ki a világon a leggyorsabban a Rubik-kockát. A logikai játék megszállottja október végén, az amerikai Illinois-ban megrendezett Chica Ghosts 2017 elnevezésű verseny első fordulójában teljesítette az elképesztő időt.

Bővebben...:

Paprika Top 40

  1. Eminem ft Ed Sheeran - River

  2. Rita Ora - Anywhere

  3. Living Room - Kirakat élet

  4. Tom Grennan - Found What Ive Been Looking For

  5. Ed Sheeran + Beyonce - Perfect

Teljes lista >>