Hallgasd online

Most szól

Agnes

Release Me

Hangtár

Videótár

Szerinted?

Hol hallgatod legtöbbet a Paprika Rádiót?

Otthon - 45.9%
Az autóban - 23.5%
Munkahelyen - 17.2%
Fülhallgatóval, bárhol - 13.4%

Szavazatok száma: 941
A szavazás lejárt : 26 ápr. 2018 - 00:00

Kolozsvári kreatív fiatalok találkoztak

Közel kétszász fiatal fordult meg június 17-én és 18-án a kolozsvári K+ Közösségi térben, illetve a Tranzit Házban a K Plusz és a Kreatív Kolozsvár tehetséggondozó programok nyílt napjain. A rendezvény szakmai programokkal, kiállítással, vásárral, koncertekkel és bográccsal várta a kolozsvári fiatalokat. Itt találkoztak egymással azok a fiatal vállalkozók és kreatívok, akik már részt vettek valamely korábbi K Plusz és Kreatív Kolozsvár rendezvényen, illetve itt mutatták meg tehetségüket a szélesebb közönség előtt termékeik, alkotásaik felsorakoztatásával és szakmai előadások tartásával. A rendezény Schanda Tamás János, az Emberi Erőforrások Minisztériumának ifjúságpolitikáért és esélyteremtésért felelős helyettes államtitkárának köszöntőjével indult. Schanda hangsúlyozta, hogy az elmúlt fél év tapasztalatai azt mutatják, hogy a K+ közösségi tér példásan betölti azt a szerepet, amelyet tavaly megálmodtak neki. A program eddigi sikerét igazolja az is, hogy az Emberi Erőforrások Minisztériuma úgy döntött, további egy évig biztosít finanszírozást a K Plusz tehetséggondozási program folytatására és a K+ Közösségi tér működtetésére.
(közlemény)

Szórakozás

Nyerj tőlünk piknikező túlélő szettet!

A szabadban való tökéletes kikapcsolódáshoz adunk egy nagy tál torockói sajtkülönlegességet, egy láda Igazi Csíki Sört és egy 500 lej értékű felső kategóriás Barbecook márkájú grillsütőt!

Részletek: https://bit.ly/2Fd6BjX

Paprikás kérdőív - Mondd el a véleményed és nyerj!

Kedves hallgató! Szeretnénk a Paprika Rádió kínálatát még színesebbé és gazdagabbá tenni, ezért arra kérünk, töltsd ki az alábbi kérdőívet, mely mindössze 3 percet vesz igénybe: https://goo.gl/JBuhNs Amennyiben a kérdéssor végén megadod neved és telefonszámod, részt veszel sorsolásunkon és március 5-én, hétfőn egy értékes ajándékcsomagot nyerhetsz! A kérdőív kitöltésének határideje március 4-e, vasárnap éjfél!

Paprika Top 40

  1. Eminem ft Ed Sheeran - River

  2. Rita Ora - Anywhere

  3. Living Room - Kirakat élet

  4. Tom Grennan - Found What Ive Been Looking For

  5. Ed Sheeran + Beyonce - Perfect

Teljes lista >>