Hallgasd online

Most szól

Kowalsky meg a Vega

- Amilyen hülye vagy úgy szeretlek

Hangtár

Videótár

Szerinted?

Hány éve hallgatod a Paprikát?

Kevesebb, mint egy éve - 7.8%
Kb 2 éve - 4.9%
Kb 3 éve - 7.8%
Kb 5 éve - 9.4%
Kb 7 éve - 12.3%
Kb 9 éve - 8.2%
Kb 11 éve - 6.1%
Kb 13 éve - 11.5%
Mióta az eszemet tudom! :) - 32%

Szavazatok száma: 244
A szavazás lejárt : 01 jan. 2020 - 00:00

Kolozsvári kreatív fiatalok találkoztak

Közel kétszász fiatal fordult meg június 17-én és 18-án a kolozsvári K+ Közösségi térben, illetve a Tranzit Házban a K Plusz és a Kreatív Kolozsvár tehetséggondozó programok nyílt napjain. A rendezvény szakmai programokkal, kiállítással, vásárral, koncertekkel és bográccsal várta a kolozsvári fiatalokat. Itt találkoztak egymással azok a fiatal vállalkozók és kreatívok, akik már részt vettek valamely korábbi K Plusz és Kreatív Kolozsvár rendezvényen, illetve itt mutatták meg tehetségüket a szélesebb közönség előtt termékeik, alkotásaik felsorakoztatásával és szakmai előadások tartásával. A rendezény Schanda Tamás János, az Emberi Erőforrások Minisztériumának ifjúságpolitikáért és esélyteremtésért felelős helyettes államtitkárának köszöntőjével indult. Schanda hangsúlyozta, hogy az elmúlt fél év tapasztalatai azt mutatják, hogy a K+ közösségi tér példásan betölti azt a szerepet, amelyet tavaly megálmodtak neki. A program eddigi sikerét igazolja az is, hogy az Emberi Erőforrások Minisztériuma úgy döntött, további egy évig biztosít finanszírozást a K Plusz tehetséggondozási program folytatására és a K+ Közösségi tér működtetésére.
(közlemény)

Szórakozás

Színezd újra!

A fesztiválszezonban nagyszerű kiegészítő lehet a dioptria nélküli színes kontaktlencse, amit az Optipar üzletében is megtalálhatsz, vagy amelyet megnyerhetsz legújabb játékunkban. A feladatod csupán annyi, hogy mikor műsorvezetőnk jelez küldd el SMS-ben az Optipar szót, teljes neveddel együtt a 0744 351 951-es számunkra és rögtön sorsolási listára kerülsz. Minden nap végén kisorsolunk egy szerencsés nyertest, aki egy 150 lej értékű színes kontaktlencsét nyer, mely lehet kék, zöld, lila, de más extrém színek közül is választhatsz. Ezzel pedig biztosan kitűnhetsz a fesztiválokon vagy egyéb nyári rendezvényen, de jó jöhet esetleg Halloweenkor.

Nyerj tőlünk piknikező túlélő szettet!

A szabadban való tökéletes kikapcsolódáshoz adunk egy nagy tál torockói sajtkülönlegességet, egy láda Igazi Csíki Sört és egy 500 lej értékű felső kategóriás Barbecook márkájú grillsütőt!

Részletek: https://bit.ly/2Fd6BjX

Paprika Top 40

  1. Camila Cabello - Liar

  2. Elefánt - Ég veled

  3. Dua Lipa - Don't Start Now

  4. Tones and I - Dance Monkey

  5. Maroon 5 - Memories

Teljes lista >>

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában. Weboldalunk további használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk.
Adatvédelmi tájékoztató RENDBEN