Hallgasd online

Most szól

Jack Savoretti

What More Can I Do

Hangtár

Videótár

Szerinted?

Örülsz annak, hogy fesztiválvárossá nőtte ki magát Kolozsvár?

Kényes témákat boncolgattak a kolozsvári unitáriusok (AUDIÓ)

Kényes témákat boncolgattak az idei Nyitott kapuk a kolozsvári unitáriusoknál rendezvénysorozat keretében. A június 15–19. között zajló esemény programpontjai idén is aktuális társadalmi kérdések és kihívások köré szerveződtek, amelyekre sajátos unitárius választ próbáltak megfogalmazni. A magyar-román együttéléssel kapcsolatos sztereotípiákat is megpróbálták lebontani, de nem a megszokott formában, hanem például a román népi és egyházi kórusirodalom legszebb darabjait előadó bukaresti Sound kórus fellépésével. Rácz Norbert szervezőt hallják:


Idén is minden korosztály és érdeklődési kör számára színes programokat kínáltak. A legkisebbeknek gyermekfoglalkozásokat szerveztek, illetve koncertekkel, színdarab- és filmnézéssel, várossétákkal és csendes pillanatokkal várták az édeklődőket.
(Paprika Rádió, M.É.)

Szórakozás

Színezd újra!

A fesztiválszezonban nagyszerű kiegészítő lehet a dioptria nélküli színes kontaktlencse, amit az Optipar üzletében is megtalálhatsz, vagy amelyet megnyerhetsz legújabb játékunkban. A feladatod csupán annyi, hogy mikor műsorvezetőnk jelez küldd el SMS-ben az Optipar szót, teljes neveddel együtt a 0744 351 951-es számunkra és rögtön sorsolási listára kerülsz. Minden nap végén kisorsolunk egy szerencsés nyertest, aki egy 150 lej értékű színes kontaktlencsét nyer, mely lehet kék, zöld, lila, de más extrém színek közül is választhatsz. Ezzel pedig biztosan kitűnhetsz a fesztiválokon vagy egyéb nyári rendezvényen, de jó jöhet esetleg Halloweenkor.

Nyerj tőlünk piknikező túlélő szettet!

A szabadban való tökéletes kikapcsolódáshoz adunk egy nagy tál torockói sajtkülönlegességet, egy láda Igazi Csíki Sört és egy 500 lej értékű felső kategóriás Barbecook márkájú grillsütőt!

Részletek: https://bit.ly/2Fd6BjX

Paprika Top 40

  1. Ákos - Nem kell más vigasz

  2. Meduza feat. Goodboys - Piece Of Your Heart

  3. Follow The Flow – Gavallér

  4. No Sugar - Súlytalanul

  5. Stefanie Heinzmann feat. Alle Farben - Build A House

Teljes lista >>

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában. Weboldalunk további használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk.
Adatvédelmi tájékoztató RENDBEN