Hallgasd online

Most szól

Belmondo

Miert Ne Higgyem?

Hangtár

Videótár

Szerinted?

Te mit szeretnél kapni/adni nőnapra!

Marosvásárhelyen lesz először látható a Saul fia Romániában

A Saul fia című filmet a Magyar Filmnapok keretében Marosvásárhelyen vetítik először Romániában - olvasható a K'arte egyesület közösségi oldalán. A rendezvény vagy a vetítés időpontjáról egyelőre nincsenek információk, a szervezők a bejegyzésben azt írják, hamarosan részletekkel jelentkeznek. A Marosvásárhelyi Magyar Filmnapok programjában szerepel még egy Hajdu Szabolcs retrospektív vetítéssorozat, rövidfilmek, animációk, dokumentumfilmek, Pálfi György legújabb filmje, a Szabadesés és a Swing című vígjáték. Az esemény különleges meghívottjai Hajdu Szabolcs rendező és Török-Illyés Orsolya színésznő lesznek - olvasható a transindex.ro portálon. A Saul fiát a romániai mozik március 11-től vetítik.

(transindex.ro)

Szórakozás

Színezd újra!

A fesztiválszezonban nagyszerű kiegészítő lehet a dioptria nélküli színes kontaktlencse, amit az Optipar üzletében is megtalálhatsz, vagy amelyet megnyerhetsz legújabb játékunkban. A feladatod csupán annyi, hogy mikor műsorvezetőnk jelez küldd el SMS-ben az Optipar szót, teljes neveddel együtt a 0744 351 951-es számunkra és rögtön sorsolási listára kerülsz. Minden nap végén kisorsolunk egy szerencsés nyertest, aki egy 150 lej értékű színes kontaktlencsét nyer, mely lehet kék, zöld, lila, de más extrém színek közül is választhatsz. Ezzel pedig biztosan kitűnhetsz a fesztiválokon vagy egyéb nyári rendezvényen, de jó jöhet esetleg Halloweenkor.

Nyerj tőlünk piknikező túlélő szettet!

A szabadban való tökéletes kikapcsolódáshoz adunk egy nagy tál torockói sajtkülönlegességet, egy láda Igazi Csíki Sört és egy 500 lej értékű felső kategóriás Barbecook márkájú grillsütőt!

Részletek: https://bit.ly/2Fd6BjX

Paprika Top 40

  1. Konyha - Százszor visszajátszott

  2. The Chainsmokers - Hope

  3. Tamáska Gabi – Bárhol

  4. Follow The Flow - Anyám mondta

  5. Shawn Mendes - Lost in Japan

Teljes lista >>

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában. Weboldalunk további használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk.
Adatvédelmi tájékoztató RENDBEN