Hallgasd online

Most szól

Parov Stelar feat. Nikki Williams

Trouble

Hangtár

Videótár

Szerinted?

Melyik évszakban a legszebb Kolozsvár?

Tavasz - 11.8%
Nyár - 9.8%
Ősz - 23.5%
Tél - 2%
Tavasznyárősztél :) - 52.9%

Szavazatok száma: 51
A szavazás lejárt : 29 okt. 2018 - 08:56

Gyűjtik az aláírásokat a kolozsvári műemlékekért

Aláírásgyűjtésbe kezdett a kolozsvári műemléképületek védelme érdekében Fancsali Ernő, az Erdélyi Magyar Néppárt kolozsvári szervezetének elnöke. Fancsali Ernő korábban, közleményben szólította fel a város vezetőit, hogy tegyenek meg mindent a kolozsvári műemléképületekért. Megnyilatkozása folytatásaként, a Néppárt kolozsvári elnöke aláírásgyűjtést kezdeményezett, amelyhez – online – bárki csatlakozhat. - Haladéktalanul állítsa le a kolozsvári műemléképületek rombolását. Szakemberek segítségével tegyék biztonságossá az épületeket, úgy, hogy az értékes épületelemek megmaradjanak. Hozzanak létre bizottságot a tulajdonosok, szakemberek és az önkormányzat képviselőiből, és előzzék meg a hasonló biztonsági intézkedéseknek mondott barbár rongálásokat - áll a Fancsali által megfogalmazott petícióban Az összegyűlt aláírásokat a néppárti politikus január végén iktatja Kolozsvár Polgármesteri Hivatalában. Mint ismert, felháborodást váltott ki a kolozsváriak körében az, hogy az önkormányzat elővigyázatosságból lerombolja a meglazult, sokszázéves épületdíszeket. Az intézkedések kapcsán Hegedüs Csilla műemlékvédelmi szakember is felemelte szavát közösségi oldalán. - Ezek az épületek két világháborút is átéltek, most azonban tudatosan teszik őket tönkre. 25 éve várjuk, hogy vége legyen a fércelésnek, a tákolásnak. Azt kérjük, kolozsvári adófizető polgárként, hogy azonnal alakítsa ki a polgármesteri hivatal - szakemberekkel együttműködve - történelmi épületeink felújítási ütemtervét! Szakszerű, átgondolt felújítást akarunk látni, mert senkinek sincs joga tönkretenni Kolozsvárt! - fogalmazott Hegedüs Csilla, az RMDSZ kultúráért felelős ügyvezető alelnöke.
(Paprika Rádió, M.É.)

Szórakozás

Színezd újra!

A fesztiválszezonban nagyszerű kiegészítő lehet a dioptria nélküli színes kontaktlencse, amit az Optipar üzletében is megtalálhatsz, vagy amelyet megnyerhetsz legújabb játékunkban. A feladatod csupán annyi, hogy mikor műsorvezetőnk jelez küldd el SMS-ben az Optipar szót, teljes neveddel együtt a 0744 351 951-es számunkra és rögtön sorsolási listára kerülsz. Minden nap végén kisorsolunk egy szerencsés nyertest, aki egy 150 lej értékű színes kontaktlencsét nyer, mely lehet kék, zöld, lila, de más extrém színek közül is választhatsz. Ezzel pedig biztosan kitűnhetsz a fesztiválokon vagy egyéb nyári rendezvényen, de jó jöhet esetleg Halloweenkor.

Nyerj tőlünk piknikező túlélő szettet!

A szabadban való tökéletes kikapcsolódáshoz adunk egy nagy tál torockói sajtkülönlegességet, egy láda Igazi Csíki Sört és egy 500 lej értékű felső kategóriás Barbecook márkájú grillsütőt!

Részletek: https://bit.ly/2Fd6BjX

Paprika Top 40

  1. Unique - Egy lépéssel a föld felett (rmx)

  2. Swanky Tunes & LP - Day By Day

  3. Honeybeast – Idevaló

  4. Bob Sinclar - I Believe

  5. Rúzsa Magdolna - Légzés

Teljes lista >>

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában. Weboldalunk további használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk.
Adatvédelmi tájékoztató RENDBEN