Hallgasd online

Most szól

Tom Jones

Give A Little Love

Hangtár

Videótár

Szerinted?

Hol hallgatod legtöbbet a Paprika Rádiót?

Otthon - 45.9%
Az autóban - 23.5%
Munkahelyen - 17.2%
Fülhallgatóval, bárhol - 13.4%

Szavazatok száma: 941
A szavazás lejárt : 26 ápr. 2018 - 00:00

Gyűjtik az aláírásokat a kolozsvári műemlékekért

Aláírásgyűjtésbe kezdett a kolozsvári műemléképületek védelme érdekében Fancsali Ernő, az Erdélyi Magyar Néppárt kolozsvári szervezetének elnöke. Fancsali Ernő korábban, közleményben szólította fel a város vezetőit, hogy tegyenek meg mindent a kolozsvári műemléképületekért. Megnyilatkozása folytatásaként, a Néppárt kolozsvári elnöke aláírásgyűjtést kezdeményezett, amelyhez – online – bárki csatlakozhat. - Haladéktalanul állítsa le a kolozsvári műemléképületek rombolását. Szakemberek segítségével tegyék biztonságossá az épületeket, úgy, hogy az értékes épületelemek megmaradjanak. Hozzanak létre bizottságot a tulajdonosok, szakemberek és az önkormányzat képviselőiből, és előzzék meg a hasonló biztonsági intézkedéseknek mondott barbár rongálásokat - áll a Fancsali által megfogalmazott petícióban Az összegyűlt aláírásokat a néppárti politikus január végén iktatja Kolozsvár Polgármesteri Hivatalában. Mint ismert, felháborodást váltott ki a kolozsváriak körében az, hogy az önkormányzat elővigyázatosságból lerombolja a meglazult, sokszázéves épületdíszeket. Az intézkedések kapcsán Hegedüs Csilla műemlékvédelmi szakember is felemelte szavát közösségi oldalán. - Ezek az épületek két világháborút is átéltek, most azonban tudatosan teszik őket tönkre. 25 éve várjuk, hogy vége legyen a fércelésnek, a tákolásnak. Azt kérjük, kolozsvári adófizető polgárként, hogy azonnal alakítsa ki a polgármesteri hivatal - szakemberekkel együttműködve - történelmi épületeink felújítási ütemtervét! Szakszerű, átgondolt felújítást akarunk látni, mert senkinek sincs joga tönkretenni Kolozsvárt! - fogalmazott Hegedüs Csilla, az RMDSZ kultúráért felelős ügyvezető alelnöke.
(Paprika Rádió, M.É.)

Szórakozás

Nyerj tőlünk piknikező túlélő szettet!

A szabadban való tökéletes kikapcsolódáshoz adunk egy nagy tál torockói sajtkülönlegességet, egy láda Igazi Csíki Sört és egy 500 lej értékű felső kategóriás Barbecook márkájú grillsütőt!

Részletek: https://bit.ly/2Fd6BjX

Paprikás kérdőív - Mondd el a véleményed és nyerj!

Kedves hallgató! Szeretnénk a Paprika Rádió kínálatát még színesebbé és gazdagabbá tenni, ezért arra kérünk, töltsd ki az alábbi kérdőívet, mely mindössze 3 percet vesz igénybe: https://goo.gl/JBuhNs Amennyiben a kérdéssor végén megadod neved és telefonszámod, részt veszel sorsolásunkon és március 5-én, hétfőn egy értékes ajándékcsomagot nyerhetsz! A kérdőív kitöltésének határideje március 4-e, vasárnap éjfél!

Paprika Top 40

  1. Eminem ft Ed Sheeran - River

  2. Rita Ora - Anywhere

  3. Living Room - Kirakat élet

  4. Tom Grennan - Found What Ive Been Looking For

  5. Ed Sheeran + Beyonce - Perfect

Teljes lista >>