Hallgasd online

Most szól

Terence Trent D'Arby

Dance Little Sister

Hangtár

Videótár

Szerinted?

Egyetértesz azzal, hogy korcsolyapálya épül a Mátyás király szoborcsoport köré?

Igen - 51.2%
Nem - 48.8%

Szavazatok száma: 205
A szavazás lejárt : 31 dec. 2017 - 00:00

Öt román állampolgárt hozott haza Szíriából a külügyminisztérium

A külügyminisztérium válságstábjának köszönhetően sikerült hazahozni Szíriából öt román állampolgárt, valamint egy szír állampolgárságú családtagjukat - közölte a szaktárca.

A hazaszállítandó csoport biztonságát a szíriai határ átlápésekor Románia bejrúti külképviseletének egy csapata biztosította. A hazaköltöztetés költségeit a külügyminisztérium fedezte.

Jelenleg Románia Damaszkuszi Nagykövetsége a Szíria területén lévő ausztrál, kanadai, francia, moldovai és portugál állampolgároknak is nyújt konzuli segítséget.

A külügyminisztérium adatai szerint a román állampolgárok Szíriából való kimenekítésének kezdete, vagyis 2011 óta 735 személyt sikerült hazahozni a tárca válságstábjának koordinálásával, a damaszkuszi és bejrúti román külképviseletek közreműködésével.

A külügyminisztérium ismételten azt javasolja a román állampolgároknak, hogy mielőbb hagyják el a háborús övezetet, vegyék fel a kapcsolatot a román külképviselettel, hogy konzuli segítségben részesülhessenek.

(agerpres)

Szórakozás

Így kell kirakni a Rubik-kockát 4.59 másodperc alatt

A koreai SeungBeom Cho rakja ki a világon a leggyorsabban a Rubik-kockát. A logikai játék megszállottja október végén, az amerikai Illinois-ban megrendezett Chica Ghosts 2017 elnevezésű verseny első fordulójában teljesítette az elképesztő időt.

Bővebben...:

A legmeghatóbb kisfilm, amit Halloween-ra csak készíthettek

Ez a kétperces kisfilm csak látszólag szól a Halloweenről. Valójában a szeretet, a nyitottság, a család, és a feltétel nélküli elfogadás áll a középpontban. Mert embernek lenni jó. Na, de nem lőjük le a poént...

Bővebben...:

Paprika Top 40

  1. Bagossy Brothers Company - Kettőből egy

  2. Lóci Játszik - Nem táncolsz jobban mint én

  3. Nothing But Thieves - Sorry

  4. Caramel - Használd a szívedet

  5. ZZ Ward - Cannonball

Teljes lista >>