Hallgasd online

Most szól

GunN'Roses

Knockin' on heaven's door

Hangtár

Videótár

Szerinted?

Örülsz annak, hogy fesztiválvárossá nőtte ki magát Kolozsvár?

Igen - 88.8%
Nem - 11.2%

Szavazatok száma: 303
A szavazás lejárt : 31 aug. 2017 - 00:00

Öt román állampolgárt hozott haza Szíriából a külügyminisztérium

A külügyminisztérium válságstábjának köszönhetően sikerült hazahozni Szíriából öt román állampolgárt, valamint egy szír állampolgárságú családtagjukat - közölte a szaktárca.

A hazaszállítandó csoport biztonságát a szíriai határ átlápésekor Románia bejrúti külképviseletének egy csapata biztosította. A hazaköltöztetés költségeit a külügyminisztérium fedezte.

Jelenleg Románia Damaszkuszi Nagykövetsége a Szíria területén lévő ausztrál, kanadai, francia, moldovai és portugál állampolgároknak is nyújt konzuli segítséget.

A külügyminisztérium adatai szerint a román állampolgárok Szíriából való kimenekítésének kezdete, vagyis 2011 óta 735 személyt sikerült hazahozni a tárca válságstábjának koordinálásával, a damaszkuszi és bejrúti román külképviseletek közreműködésével.

A külügyminisztérium ismételten azt javasolja a román állampolgároknak, hogy mielőbb hagyják el a háborús övezetet, vegyék fel a kapcsolatot a román külképviselettel, hogy konzuli segítségben részesülhessenek.

(agerpres)

Szórakozás

Beépített ütközésgátló van a madarakban

Meglepően egyszerű oka van annak, hogy a madarak sohasem ütköznek össze a levegőben: mindig jobbra térnek ki egymás elől.

Bővebben...:

A 8 legjobb ital lefekvés előttre

A méregtelenítés akkor a leghatékonyabb, amikor alszunk, a szervezetünk ilyenkor regenerálja és építi újjá a szöveteket.

Bővebben...:

Paprika Top 40

  1. Irie Maffia - Wake Up
  2. Roy és Ádám - Szerelmi állapot

  3. Pál Dénes - Hagyom

  4. Ed Sheeran - Shape Of You

  5. Ákos - Átölel

     

Teljes lista >>