Hallgasd online

Most szól

Agnes

Release Me

Hangtár

Videótár

Szerinted?

Hol hallgatod legtöbbet a Paprika Rádiót?

Otthon - 45.9%
Az autóban - 23.5%
Munkahelyen - 17.2%
Fülhallgatóval, bárhol - 13.4%

Szavazatok száma: 941
A szavazás lejárt : 26 ápr. 2018 - 00:00

Öt román állampolgárt hozott haza Szíriából a külügyminisztérium

A külügyminisztérium válságstábjának köszönhetően sikerült hazahozni Szíriából öt román állampolgárt, valamint egy szír állampolgárságú családtagjukat - közölte a szaktárca.

A hazaszállítandó csoport biztonságát a szíriai határ átlápésekor Románia bejrúti külképviseletének egy csapata biztosította. A hazaköltöztetés költségeit a külügyminisztérium fedezte.

Jelenleg Románia Damaszkuszi Nagykövetsége a Szíria területén lévő ausztrál, kanadai, francia, moldovai és portugál állampolgároknak is nyújt konzuli segítséget.

A külügyminisztérium adatai szerint a román állampolgárok Szíriából való kimenekítésének kezdete, vagyis 2011 óta 735 személyt sikerült hazahozni a tárca válságstábjának koordinálásával, a damaszkuszi és bejrúti román külképviseletek közreműködésével.

A külügyminisztérium ismételten azt javasolja a román állampolgároknak, hogy mielőbb hagyják el a háborús övezetet, vegyék fel a kapcsolatot a román külképviselettel, hogy konzuli segítségben részesülhessenek.

(agerpres)

Szórakozás

Nyerj tőlünk piknikező túlélő szettet!

A szabadban való tökéletes kikapcsolódáshoz adunk egy nagy tál torockói sajtkülönlegességet, egy láda Igazi Csíki Sört és egy 500 lej értékű felső kategóriás Barbecook márkájú grillsütőt!

Részletek: https://bit.ly/2Fd6BjX

Paprikás kérdőív - Mondd el a véleményed és nyerj!

Kedves hallgató! Szeretnénk a Paprika Rádió kínálatát még színesebbé és gazdagabbá tenni, ezért arra kérünk, töltsd ki az alábbi kérdőívet, mely mindössze 3 percet vesz igénybe: https://goo.gl/JBuhNs Amennyiben a kérdéssor végén megadod neved és telefonszámod, részt veszel sorsolásunkon és március 5-én, hétfőn egy értékes ajándékcsomagot nyerhetsz! A kérdőív kitöltésének határideje március 4-e, vasárnap éjfél!

Paprika Top 40

  1. Eminem ft Ed Sheeran - River

  2. Rita Ora - Anywhere

  3. Living Room - Kirakat élet

  4. Tom Grennan - Found What Ive Been Looking For

  5. Ed Sheeran + Beyonce - Perfect

Teljes lista >>