Hallgasd online

Most szól

GunN'Roses

Knockin' on heaven's door

Hangtár

Videótár

Szerinted?

Örülsz annak, hogy fesztiválvárossá nőtte ki magát Kolozsvár?

Igen - 88.8%
Nem - 11.2%

Szavazatok száma: 303
A szavazás lejárt : 31 aug. 2017 - 00:00

Több pénzt biztosítanak az egészségügynek az idei költségvetésből

A költségvetés-kiigazítás pozitív lesz és több pénzt biztosítanak majd az egészségügyre, nyilatkozta Mihai Tudose miniszterelnök. Arra a kérdésre, hogy a kiigazítás során több pénzt adnak-e az oktatásra, a kormányfő azt válaszolta: "Igen egy kicsivel többet." A miniszterelnök továbbá azt is elmondta, hogy egyes minisztériumoknál csökkentik a költségvetést a kiigazítás során. "Lesznek csökkentések is. (...) Nem olyan értelemben, hogy nem engedem, hogy véghezvigyen valamit, de ha máig csak 50-54 százalékig teljesítették a terveket, nyilvánvaló, hogy év végéig nem sikerülhet elkölteniük a pénzösszegeket. Túl sokat kértek. Voltak minisztériumok, akik januárban megkapták a fele királyságot és a királylányt, ahogy a mesékben mondják. Túl soknak bizonyult." - mondta Tudose.

(AGERPRES)

Szórakozás

Beépített ütközésgátló van a madarakban

Meglepően egyszerű oka van annak, hogy a madarak sohasem ütköznek össze a levegőben: mindig jobbra térnek ki egymás elől.

Bővebben...:

A 8 legjobb ital lefekvés előttre

A méregtelenítés akkor a leghatékonyabb, amikor alszunk, a szervezetünk ilyenkor regenerálja és építi újjá a szöveteket.

Bővebben...:

Paprika Top 40

  1. Irie Maffia - Wake Up
  2. Roy és Ádám - Szerelmi állapot

  3. Pál Dénes - Hagyom

  4. Ed Sheeran - Shape Of You

  5. Ákos - Átölel

     

Teljes lista >>