Hallgasd online

Most szól

Agnes

Release Me

Hangtár

Videótár

Szerinted?

Hol hallgatod legtöbbet a Paprika Rádiót?

Otthon - 45.9%
Az autóban - 23.5%
Munkahelyen - 17.2%
Fülhallgatóval, bárhol - 13.4%

Szavazatok száma: 941
A szavazás lejárt : 26 ápr. 2018 - 00:00

Több pénzt biztosítanak az egészségügynek az idei költségvetésből

A költségvetés-kiigazítás pozitív lesz és több pénzt biztosítanak majd az egészségügyre, nyilatkozta Mihai Tudose miniszterelnök. Arra a kérdésre, hogy a kiigazítás során több pénzt adnak-e az oktatásra, a kormányfő azt válaszolta: "Igen egy kicsivel többet." A miniszterelnök továbbá azt is elmondta, hogy egyes minisztériumoknál csökkentik a költségvetést a kiigazítás során. "Lesznek csökkentések is. (...) Nem olyan értelemben, hogy nem engedem, hogy véghezvigyen valamit, de ha máig csak 50-54 százalékig teljesítették a terveket, nyilvánvaló, hogy év végéig nem sikerülhet elkölteniük a pénzösszegeket. Túl sokat kértek. Voltak minisztériumok, akik januárban megkapták a fele királyságot és a királylányt, ahogy a mesékben mondják. Túl soknak bizonyult." - mondta Tudose.

(AGERPRES)

Szórakozás

Nyerj tőlünk piknikező túlélő szettet!

A szabadban való tökéletes kikapcsolódáshoz adunk egy nagy tál torockói sajtkülönlegességet, egy láda Igazi Csíki Sört és egy 500 lej értékű felső kategóriás Barbecook márkájú grillsütőt!

Részletek: https://bit.ly/2Fd6BjX

Paprikás kérdőív - Mondd el a véleményed és nyerj!

Kedves hallgató! Szeretnénk a Paprika Rádió kínálatát még színesebbé és gazdagabbá tenni, ezért arra kérünk, töltsd ki az alábbi kérdőívet, mely mindössze 3 percet vesz igénybe: https://goo.gl/JBuhNs Amennyiben a kérdéssor végén megadod neved és telefonszámod, részt veszel sorsolásunkon és március 5-én, hétfőn egy értékes ajándékcsomagot nyerhetsz! A kérdőív kitöltésének határideje március 4-e, vasárnap éjfél!

Paprika Top 40

  1. Eminem ft Ed Sheeran - River

  2. Rita Ora - Anywhere

  3. Living Room - Kirakat élet

  4. Tom Grennan - Found What Ive Been Looking For

  5. Ed Sheeran + Beyonce - Perfect

Teljes lista >>