Hallgasd online

Most szól

Terence Trent D'Arby

Dance Little Sister

Hangtár

Videótár

Szerinted?

Egyetértesz azzal, hogy korcsolyapálya épül a Mátyás király szoborcsoport köré?

Igen - 51.2%
Nem - 48.8%

Szavazatok száma: 205
A szavazás lejárt : 31 dec. 2017 - 00:00

Több pénzt biztosítanak az egészségügynek az idei költségvetésből

A költségvetés-kiigazítás pozitív lesz és több pénzt biztosítanak majd az egészségügyre, nyilatkozta Mihai Tudose miniszterelnök. Arra a kérdésre, hogy a kiigazítás során több pénzt adnak-e az oktatásra, a kormányfő azt válaszolta: "Igen egy kicsivel többet." A miniszterelnök továbbá azt is elmondta, hogy egyes minisztériumoknál csökkentik a költségvetést a kiigazítás során. "Lesznek csökkentések is. (...) Nem olyan értelemben, hogy nem engedem, hogy véghezvigyen valamit, de ha máig csak 50-54 százalékig teljesítették a terveket, nyilvánvaló, hogy év végéig nem sikerülhet elkölteniük a pénzösszegeket. Túl sokat kértek. Voltak minisztériumok, akik januárban megkapták a fele királyságot és a királylányt, ahogy a mesékben mondják. Túl soknak bizonyult." - mondta Tudose.

(AGERPRES)

Szórakozás

Így kell kirakni a Rubik-kockát 4.59 másodperc alatt

A koreai SeungBeom Cho rakja ki a világon a leggyorsabban a Rubik-kockát. A logikai játék megszállottja október végén, az amerikai Illinois-ban megrendezett Chica Ghosts 2017 elnevezésű verseny első fordulójában teljesítette az elképesztő időt.

Bővebben...:

A legmeghatóbb kisfilm, amit Halloween-ra csak készíthettek

Ez a kétperces kisfilm csak látszólag szól a Halloweenről. Valójában a szeretet, a nyitottság, a család, és a feltétel nélküli elfogadás áll a középpontban. Mert embernek lenni jó. Na, de nem lőjük le a poént...

Bővebben...:

Paprika Top 40

  1. Bagossy Brothers Company - Kettőből egy

  2. Lóci Játszik - Nem táncolsz jobban mint én

  3. Nothing But Thieves - Sorry

  4. Caramel - Használd a szívedet

  5. ZZ Ward - Cannonball

Teljes lista >>