Hallgasd online

Most szól

Two Feet

Love Is A Witch

Hangtár

Videótár

Szerinted?

Hol hallgatod legtöbbet a Paprika Rádiót?

Otthon - 45.9%
Az autóban - 23.5%
Munkahelyen - 17.2%
Fülhallgatóval, bárhol - 13.4%

Szavazatok száma: 941
A szavazás lejárt : 26 ápr. 2018 - 00:00

Október 2-án utcára vonulnának a tanárok

Közzétették a pótérettségi óvások utáni, végleges eredményeit: országos szinten a résztvevők 28,3%-a ment át a vizsgán. Ez 2,3%-kal jobb átmenési arányt jelent az óvások előtt jegyzettnél és 2,6%-kal jobb a tavalyi pótérettségin regisztráltnál. A végleges eredmények szerint 8.463 jelentkező vette sikerrel az őszi érettségi vizsgát, 705-tel többen, mint az óvások előtt. Közülük 5.920-an idén végeztek, 2.543-an a korábbi években — derül ki az oktatási tárca szerdai közleményéből. Összesen 9.201 diák nyújtott be óvást.

(AGERPRES)

Szórakozás

Nyerj tőlünk piknikező túlélő szettet!

A szabadban való tökéletes kikapcsolódáshoz adunk egy nagy tál torockói sajtkülönlegességet, egy láda Igazi Csíki Sört és egy 500 lej értékű felső kategóriás Barbecook márkájú grillsütőt!

Részletek: https://bit.ly/2Fd6BjX

Paprikás kérdőív - Mondd el a véleményed és nyerj!

Kedves hallgató! Szeretnénk a Paprika Rádió kínálatát még színesebbé és gazdagabbá tenni, ezért arra kérünk, töltsd ki az alábbi kérdőívet, mely mindössze 3 percet vesz igénybe: https://goo.gl/JBuhNs Amennyiben a kérdéssor végén megadod neved és telefonszámod, részt veszel sorsolásunkon és március 5-én, hétfőn egy értékes ajándékcsomagot nyerhetsz! A kérdőív kitöltésének határideje március 4-e, vasárnap éjfél!

Paprika Top 40

  1. Eminem ft Ed Sheeran - River

  2. Rita Ora - Anywhere

  3. Living Room - Kirakat élet

  4. Tom Grennan - Found What Ive Been Looking For

  5. Ed Sheeran + Beyonce - Perfect

Teljes lista >>