Hallgasd online

Most szól

Westlife

Flying Without Wings

Hangtár

Videótár

Szerinted?

Egyetértesz azzal, hogy korcsolyapálya épül a Mátyás király szoborcsoport köré?

Rohamosan terjed a rühesség a Désen élő roma közösség körében

Rohamosan terjed a rühesség a Kolozs megyei Désen élő roma közösség körében - hívta fel a prefektusi kollégium figyelmét a Roma Párt.

Több mint 300 rühatka-fertőzéses esetet jegyeztek Désen. Fertőzési góc alakult ki, nincs víz, nincs csatornahálózat. Kezelik a rühvel fertőzötteket, de nem kaptak kéntartalmú kenőcsöt, a dési önkormányzattól nem kapták meg a beígért 2.000 lejt - közölte a Roma Párt, hozzátéve, hogy a Kolozs megyei egészségügyi igazgatóság is tud a helyzetről.

A dési alpolgármester a prefektusi kollégium ülésén hangsúlyozta, az önkormányzattól várt pénzösszeg nem jelent megoldást a problémára, a napokban azonban elindul egy európai uniós támogatással megvalósuló projekt, amelynek fő célja a sebezhető közösségek támogatása.

A megyei egészségügyi igazgatóság szerint a rühesség kezelése csak a személyi higiénia alapelveinek szigorú betartása mellett lehet hatásos.

(agerpres)

Szórakozás

Így kell kirakni a Rubik-kockát 4.59 másodperc alatt

A koreai SeungBeom Cho rakja ki a világon a leggyorsabban a Rubik-kockát. A logikai játék megszállottja október végén, az amerikai Illinois-ban megrendezett Chica Ghosts 2017 elnevezésű verseny első fordulójában teljesítette az elképesztő időt.

Bővebben...:

A legmeghatóbb kisfilm, amit Halloween-ra csak készíthettek

Ez a kétperces kisfilm csak látszólag szól a Halloweenről. Valójában a szeretet, a nyitottság, a család, és a feltétel nélküli elfogadás áll a középpontban. Mert embernek lenni jó. Na, de nem lőjük le a poént...

Bővebben...:

Paprika Top 40

  1. Bagossy Brothers Company - Kettőből egy

  2. Lóci Játszik - Nem táncolsz jobban mint én

  3. Nothing But Thieves - Sorry

  4. Caramel - Használd a szívedet

  5. ZZ Ward - Cannonball

Teljes lista >>