Hallgasd online

Most szól

Deepend

Waiting For The Summer

Hangtár

Videótár

Szerinted?

Jobban táncolsz, mint én?

Régészeti és művészettörténeti táboroknak ad otthont a bonchidai kastély 

Augusztus 13-án, majd szeptember 25-én kezdődnek a régészeti és művészettörténeti táborok Bonchidán, a Bánffy-kastélyban. A műhelyek célja a kastély régészeti és művészettörténeti kutatása egy tanműhely keretén belül, a különböző szakmák közötti párbeszéd, a közös munka. A részvevők számára ugyanakkor egyetemi szakmai gyakorlat lehetőségét is jelenti. Minden felszínre hozott adat vagy lelet többletértéket jelent a műemlék számára, ugyanakkor hasznosítható annak felújítási folyamatában. A falkutatás, épületdokumentálás, régészeti feltárás és –dokumentálás, kőtár-felmérésmellett a kutatóműhelyek programja a kastélyról, és annak művészettörténeti és történeti kontextusáról szóló előadásokat, szakmai kirándulást is tartalmaz.

(Paprika Rádió, Cs.G./közlemény)

Szórakozás

11 éves a Paprika Rádió!

11 év alatt elképesztő mennyiségű jó zenét játszottunk! Elhoztuk nektek a legnagyobb neveket, rengeteg új magyar zenekart mutattunk be Kolozsvárnak, és elvittünk a legtutibb koncertekre!

Bővebben...:

Tíz új magyar játékfilm a 17. Filmtettfeszten

A Filmtettfeszt Erdélyi Magyar Filmszemle műsorára idén is új magyar egészestés filmek kerültek, egy részüket romániai premierként vetítik..

Bővebben...:

Paprika Top 40

  1. Bagossy Brothers Company - Kettőből egy

  2. Lóci Játszik - Nem táncolsz jobban mint én

  3. Nothing But Thieves - Sorry

  4. Caramel - Használd a szívedet

  5. ZZ Ward - Cannonball

Teljes lista >>