Hallgasd online

Most szól

Rúzsa Magdi

Hip Hop

Hangtár

Videótár

Szerinted?

Hol hallgatod legtöbbet a Paprika Rádiót?

Régészeti és művészettörténeti táboroknak ad otthont a bonchidai kastély 

Augusztus 13-án, majd szeptember 25-én kezdődnek a régészeti és művészettörténeti táborok Bonchidán, a Bánffy-kastélyban. A műhelyek célja a kastély régészeti és művészettörténeti kutatása egy tanműhely keretén belül, a különböző szakmák közötti párbeszéd, a közös munka. A részvevők számára ugyanakkor egyetemi szakmai gyakorlat lehetőségét is jelenti. Minden felszínre hozott adat vagy lelet többletértéket jelent a műemlék számára, ugyanakkor hasznosítható annak felújítási folyamatában. A falkutatás, épületdokumentálás, régészeti feltárás és –dokumentálás, kőtár-felmérésmellett a kutatóműhelyek programja a kastélyról, és annak művészettörténeti és történeti kontextusáról szóló előadásokat, szakmai kirándulást is tartalmaz.

(Paprika Rádió, Cs.G./közlemény)

Szórakozás

Paprikás kérdőív - Mondd el a véleményed és nyerj!

Kedves hallgató! Szeretnénk a Paprika Rádió kínálatát még színesebbé és gazdagabbá tenni, ezért arra kérünk, töltsd ki az alábbi kérdőívet, mely mindössze 3 percet vesz igénybe: https://goo.gl/JBuhNs Amennyiben a kérdéssor végén megadod neved és telefonszámod, részt veszel sorsolásunkon és március 5-én, hétfőn egy értékes ajándékcsomagot nyerhetsz! A kérdőív kitöltésének határideje március 4-e, vasárnap éjfél!

Így kell kirakni a Rubik-kockát 4.59 másodperc alatt

A koreai SeungBeom Cho rakja ki a világon a leggyorsabban a Rubik-kockát. A logikai játék megszállottja október végén, az amerikai Illinois-ban megrendezett Chica Ghosts 2017 elnevezésű verseny első fordulójában teljesítette az elképesztő időt.

Bővebben...:

Paprika Top 40

  1. Eminem ft Ed Sheeran - River

  2. Rita Ora - Anywhere

  3. Living Room - Kirakat élet

  4. Tom Grennan - Found What Ive Been Looking For

  5. Ed Sheeran + Beyonce - Perfect

Teljes lista >>