Hallgasd online

Most szól

Rúzsa Magdi

Hip Hop

Hangtár

Videótár

Szerinted?

Hol hallgatod legtöbbet a Paprika Rádiót?

A CFR játékosa lett Jeremy Bokila

Kongói játékost szerződtetett a kolozsvári CFR. Jeremy Bokila 2012 és 2013-ban a Petrolul keretében már bemutatkozott a Liga 1-ben, ahol 37 mérkőzésen 22-szer talált az ellenfél kapujába. A fellegvári alakulat a mai nap folyamán kapott engedélyt az Akhisar Belediyesportól, hogy hivatalosan is közölje a sportoló szerződtetését. A játékos kölcsönbe jön a kolozsvári alakulathoz, a szerződés egy évre szól. Bokila a Terek Grozny, Guangzhou R&F, Eskişehirspor, Al Kharitiyath és Akhisar Belediyespor játékosa is volt miután elhagyta Romániát. Utolsó csapatában 5 mérkőzésen játszott és egy gólt sem szerzett.

(Paprika Rádió, Cs.G.)

Szórakozás

Paprikás kérdőív - Mondd el a véleményed és nyerj!

Kedves hallgató! Szeretnénk a Paprika Rádió kínálatát még színesebbé és gazdagabbá tenni, ezért arra kérünk, töltsd ki az alábbi kérdőívet, mely mindössze 3 percet vesz igénybe: https://goo.gl/JBuhNs Amennyiben a kérdéssor végén megadod neved és telefonszámod, részt veszel sorsolásunkon és március 5-én, hétfőn egy értékes ajándékcsomagot nyerhetsz! A kérdőív kitöltésének határideje március 4-e, vasárnap éjfél!

Így kell kirakni a Rubik-kockát 4.59 másodperc alatt

A koreai SeungBeom Cho rakja ki a világon a leggyorsabban a Rubik-kockát. A logikai játék megszállottja október végén, az amerikai Illinois-ban megrendezett Chica Ghosts 2017 elnevezésű verseny első fordulójában teljesítette az elképesztő időt.

Bővebben...:

Paprika Top 40

  1. Eminem ft Ed Sheeran - River

  2. Rita Ora - Anywhere

  3. Living Room - Kirakat élet

  4. Tom Grennan - Found What Ive Been Looking For

  5. Ed Sheeran + Beyonce - Perfect

Teljes lista >>