Hallgasd online

Most szól

Thirty Seconds To Mars

Walk On Water

Hangtár

Videótár

Szerinted?

Egyetértesz azzal, hogy korcsolyapálya épül a Mátyás király szoborcsoport köré?

A CFR játékosa lett Jeremy Bokila

Kongói játékost szerződtetett a kolozsvári CFR. Jeremy Bokila 2012 és 2013-ban a Petrolul keretében már bemutatkozott a Liga 1-ben, ahol 37 mérkőzésen 22-szer talált az ellenfél kapujába. A fellegvári alakulat a mai nap folyamán kapott engedélyt az Akhisar Belediyesportól, hogy hivatalosan is közölje a sportoló szerződtetését. A játékos kölcsönbe jön a kolozsvári alakulathoz, a szerződés egy évre szól. Bokila a Terek Grozny, Guangzhou R&F, Eskişehirspor, Al Kharitiyath és Akhisar Belediyespor játékosa is volt miután elhagyta Romániát. Utolsó csapatában 5 mérkőzésen játszott és egy gólt sem szerzett.

(Paprika Rádió, Cs.G.)

Szórakozás

Így kell kirakni a Rubik-kockát 4.59 másodperc alatt

A koreai SeungBeom Cho rakja ki a világon a leggyorsabban a Rubik-kockát. A logikai játék megszállottja október végén, az amerikai Illinois-ban megrendezett Chica Ghosts 2017 elnevezésű verseny első fordulójában teljesítette az elképesztő időt.

Bővebben...:

A legmeghatóbb kisfilm, amit Halloween-ra csak készíthettek

Ez a kétperces kisfilm csak látszólag szól a Halloweenről. Valójában a szeretet, a nyitottság, a család, és a feltétel nélküli elfogadás áll a középpontban. Mert embernek lenni jó. Na, de nem lőjük le a poént...

Bővebben...:

Paprika Top 40

  1. Bagossy Brothers Company - Kettőből egy

  2. Lóci Játszik - Nem táncolsz jobban mint én

  3. Nothing But Thieves - Sorry

  4. Caramel - Használd a szívedet

  5. ZZ Ward - Cannonball

Teljes lista >>