Hallgasd online

Most szól

Thirty Seconds To Mars

Walk On Water

Hangtár

Videótár

Szerinted?

Egyetértesz azzal, hogy korcsolyapálya épül a Mátyás király szoborcsoport köré?

Dárdaiék Klopp Pooljával is játszanak

A német élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Bundesliga) szereplő Hertha a hivatalos honlapján adott tájékoztatást a nyári felkészülési programjáról. Dárdai Pál csapata kezdésként július 7-én, pénteken az alsóbb osztályban szereplő Oranienburger FC Eintrachttal csap össze, hogy aztán egy hétre elvonuljon Bad Saarowban edzőtáborozni. Július 15-én, szombaton, egy nappal a hazaérkezése után a Hertha meccsel egyet a harmadosztályú Rot-Weiss Erfurttal, míg egy nappal később a Carl Zeiss Jena lesz az ellenfél. Július 21-én, pénteken Dárdaiék az Anker Wismarral találkoznak, majd két napra rá elutaznak Duisburgba egy négycsapatos kupára. Július 29-én, szombaton a berliniek sztárgárdával vívnak slágermérkőzést: a Hertha a Jürgen Klopp irányította Liverpool ellen lép pályára.

(nso.hu)

Szórakozás

Így kell kirakni a Rubik-kockát 4.59 másodperc alatt

A koreai SeungBeom Cho rakja ki a világon a leggyorsabban a Rubik-kockát. A logikai játék megszállottja október végén, az amerikai Illinois-ban megrendezett Chica Ghosts 2017 elnevezésű verseny első fordulójában teljesítette az elképesztő időt.

Bővebben...:

A legmeghatóbb kisfilm, amit Halloween-ra csak készíthettek

Ez a kétperces kisfilm csak látszólag szól a Halloweenről. Valójában a szeretet, a nyitottság, a család, és a feltétel nélküli elfogadás áll a középpontban. Mert embernek lenni jó. Na, de nem lőjük le a poént...

Bővebben...:

Paprika Top 40

  1. Bagossy Brothers Company - Kettőből egy

  2. Lóci Játszik - Nem táncolsz jobban mint én

  3. Nothing But Thieves - Sorry

  4. Caramel - Használd a szívedet

  5. ZZ Ward - Cannonball

Teljes lista >>