Hallgasd online

Most szól

Nothing But Thieves

Sorry

Hangtár

Videótár

Szerinted?

Örülsz annak, hogy fesztiválvárossá nőtte ki magát Kolozsvár?

Dárdaiék Klopp Pooljával is játszanak

A német élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Bundesliga) szereplő Hertha a hivatalos honlapján adott tájékoztatást a nyári felkészülési programjáról. Dárdai Pál csapata kezdésként július 7-én, pénteken az alsóbb osztályban szereplő Oranienburger FC Eintrachttal csap össze, hogy aztán egy hétre elvonuljon Bad Saarowban edzőtáborozni. Július 15-én, szombaton, egy nappal a hazaérkezése után a Hertha meccsel egyet a harmadosztályú Rot-Weiss Erfurttal, míg egy nappal később a Carl Zeiss Jena lesz az ellenfél. Július 21-én, pénteken Dárdaiék az Anker Wismarral találkoznak, majd két napra rá elutaznak Duisburgba egy négycsapatos kupára. Július 29-én, szombaton a berliniek sztárgárdával vívnak slágermérkőzést: a Hertha a Jürgen Klopp irányította Liverpool ellen lép pályára.

(nso.hu)

Szórakozás

Beépített ütközésgátló van a madarakban

Meglepően egyszerű oka van annak, hogy a madarak sohasem ütköznek össze a levegőben: mindig jobbra térnek ki egymás elől.

Bővebben...:

A 8 legjobb ital lefekvés előttre

A méregtelenítés akkor a leghatékonyabb, amikor alszunk, a szervezetünk ilyenkor regenerálja és építi újjá a szöveteket.

Bővebben...:

Paprika Top 40

  1. Irie Maffia - Wake Up
  2. Roy és Ádám - Szerelmi állapot

  3. Pál Dénes - Hagyom

  4. Ed Sheeran - Shape Of You

  5. Ákos - Átölel

     

Teljes lista >>