Hallgasd online

Most szól

Deepend

Waiting For The Summer

Hangtár

Videótár

Szerinted?

Jobban táncolsz, mint én?

Dárdaiék Klopp Pooljával is játszanak

A német élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Bundesliga) szereplő Hertha a hivatalos honlapján adott tájékoztatást a nyári felkészülési programjáról. Dárdai Pál csapata kezdésként július 7-én, pénteken az alsóbb osztályban szereplő Oranienburger FC Eintrachttal csap össze, hogy aztán egy hétre elvonuljon Bad Saarowban edzőtáborozni. Július 15-én, szombaton, egy nappal a hazaérkezése után a Hertha meccsel egyet a harmadosztályú Rot-Weiss Erfurttal, míg egy nappal később a Carl Zeiss Jena lesz az ellenfél. Július 21-én, pénteken Dárdaiék az Anker Wismarral találkoznak, majd két napra rá elutaznak Duisburgba egy négycsapatos kupára. Július 29-én, szombaton a berliniek sztárgárdával vívnak slágermérkőzést: a Hertha a Jürgen Klopp irányította Liverpool ellen lép pályára.

(nso.hu)

Szórakozás

11 éves a Paprika Rádió!

11 év alatt elképesztő mennyiségű jó zenét játszottunk! Elhoztuk nektek a legnagyobb neveket, rengeteg új magyar zenekart mutattunk be Kolozsvárnak, és elvittünk a legtutibb koncertekre!

Bővebben...:

Tíz új magyar játékfilm a 17. Filmtettfeszten

A Filmtettfeszt Erdélyi Magyar Filmszemle műsorára idén is új magyar egészestés filmek kerültek, egy részüket romániai premierként vetítik..

Bővebben...:

Paprika Top 40

  1. Bagossy Brothers Company - Kettőből egy

  2. Lóci Játszik - Nem táncolsz jobban mint én

  3. Nothing But Thieves - Sorry

  4. Caramel - Használd a szívedet

  5. ZZ Ward - Cannonball

Teljes lista >>