Hallgasd online

Most szól

Alesha

Knockdown

Hangtár

Videótár

Szerinted?

Hány éve hallgatod a Paprikát?

Paprika Rádió logópályázat

A Paprika Rádió Kft kreatív pályázatot hirdet. A Paprika Rádió 2016-ban ünnepli alapításának 10. évfordulóját, ezért a rádió arculatának, köztük logójának megújításával is támogatni kívánja az egész éves évfordulós kampányt.

A Paprika Rádió a kolozsvári kereskedelmi rádiós piac jelentős szereplője, az egyik leghallgatottabb és legsikeresebb magyar rádió Erdélyben.

A pályázat tárgya: 10 éves Paprika Rádió logó.

A logó a 10 éves Paprika Rádió arculatában, kampányaiban, online felületein és rendezvényein, valamint minden tevékenységében meg fog jelenni.

A logó megtervezésekor a következő szempontokat kell figyelembe venni:

 • a 10 éves Paprika Rádió adása Kolozsváron és a város 15-20 km-es körzetében hozzávetőleg 100.000-110.000 magyar hallgatóhoz juthat el. Éjjel-nappal szerkesztett műsorral, reggel 7 és este 19 óra között pedig óránként friss hírekkel jelentkezünk. Zenei kínálatunk rendkívül színes. A múlt legnagyobb és napjaink divatos nemzetközi slágerei mellett nagyon sok magyar popzenét játszunk. Fiatal és tehetséges műsorkészítő csapatunk fő célja a szórakoztatás, de fontosnak tartjuk azt is, hogy hallgatóinkat a lehető leggyorsabban tájékoztassuk a helyi, az országos és nemzetközi eseményekről.

 • a feliratnak a logó használatakor (minimum 50 mm x 50 mm méretben is) jól olvashatónak kell lennie,

 • a logó egyszín nyomással is felismerhető, jól használható legyen vagy legyen olyan változata,

 • előny, ha a korábbi logóra emlékeztet, de nem feltétel!

 • a „Csípjük Kolozsvártszlogen használata opcionális!

Hívószavak: 10 év rádiózás, életöröm, jó zene, jókedv, helyi érték, magyar közösség

Pályázók köre: Pályázatot nyújthat be bármely természetes vagy jogi személy. A természetes személyek esetében feltétel a 18. életév betöltése.

Pályázati részvétel feltételei:

 • Nevezési díj nincs.

 • Egy pályázó több (maximum 5 db) pályamunkával nevezhet.

 • A pályázat egyfordulós.

 • A pályázók vállalják, hogy a pályamunkák elkészítésénél más, jogvédelem alatt álló alkotásokat nem használnak fel.

 • A pályázó felelősséget vállal azért, hogy a pályázati anyaga saját műve, amellyel harmadik személy szerzői és egyéb jogait nem sérti, továbbá kijelenti, hogy bármilyen, esetleges jogsértésből adódó kárért teljes körű felelősséggel tartozik. E feltételek megsértése esetén a pályázat érvénytelen, eredményhirdetés után kiderülő jogsértés esetén a pályázati díjat és kártérítést köteles fizetni.

 • A pályázat kiírója a pályázatra beküldött logótervek felhasználására teljes, kizárólagos térben és időben korlátlan felhasználási és használati jogot szerez, a logót szabadon felhasználhatja, illetve a nyertes pályázat anyagát és pályázó nevét nyilvánosságra hozhatja. A beküldött pályamunkákat tovább alakíthatja, felhasználhatja.

 • A nyertes pályázó kötelezi magát, hogy a pályázat eredményhirdetését, illetve az értesítést követő 3 napon belül a teljes pályázati anyagot átadja. A pályázati díj ezután kerül átadásra.

 • A pályázati kiíró fenntartja a jogot, hogy a sértő, a kiírás szellemiségével ellentétes pályamunkákat a pályázatból kizárja.

A pályázathoz kötelezően benyújtandó dokumentumok:

 • a logó (színes és egyszín mutációja)

 • rövid magyarázó leírás, ha szükséges

 • a pályázó adatai, és elérhetőségei (minimum: mobilszám és e-mail cím)

 • a logó minimális használható mérete: 50×50 mm

 • a logót a pályázó jpg formátumban küldi el előzetesen számunkra. A nyertestől a nyertes pályamunkát végül ai és eps formátumban, kérjük leadni. Amennyiben a pályázat nyertese az ai és eps formátumú logót nem adja át a pályázat kiírójának, úgy a pályázat kiírója jogosult a pályázati díj átadásától elállni. A logóhoz a felhasznált betűtípust is kérjük mellékelni font formájában. A leadott ai-ban a szöveg NE legyen lekerekítve, hanem fontként szerepeljen.

Pályázati adatlap: A kiírás mellékletét képező dokumentumot, amely tartalmazza a pályázó személyi adatait és elérhetőségeit, a kiíró bizalmasan kezeli, harmadik félnek nem adja át.

A pályázat benyújtásának határideje és módja:

A pályázat benyújtásának határideje: 2016. június 18, 12 óra

 • A pályázati anyagot e-mailben kell benyújtani az Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címre.

 • A levél tárgya: Paprika Rádió logó tervezés

 • A pályázati anyag elvárt formátuma: jpg. A kiegészítő vagy magyarázó dokumentumokat pdf-ben kérjük beküldeni, amelyben a pályázó feltünteti személyi adatait és elérhetőségeit. Ezen adatok feltüntetése nélkül a pályázat nem érvényes.

Érvényes az a pályázat, amely a fentiekben felsoroltaknak megfelel és határidőig a fenti címre megérkezik.

Érvénytelen az a pályázat:

 • amelyet határidőn túl nyújtottak be

 • amelyet határidőben, de nem a megadott címre vagy formátumban nyújtották be

 • amely nem valós adatokat tartalmaz

 • amely nem felel meg a pályázati feltételekben kiírtaknak

A PÁLYÁZAT DÍJA

A nyertes pályázó díja: 1 Samsung Galaxy A3 (16GB)

A pályázat elbírálása:

Az előzetes szakmai zsűri által kiválasztott munkák kerülnek a bírálóbizottság elé. A kiíró a díjazottat e-mailben értesíti.

A kiíró fenntartja magának a jogot, hogy a beadási határidő lejárta után a nyertes pályaművet kiválassza, és új határidő kitűzésével módosításra, javításra kérje a pályázót.

Eredményhirdetés:

A nyertes pályázóval szerződéskötés történik, annak feltételeinek egyeztetése alapján. A pályázat végeredménye a Paprika Rádió által meghatározott feltételek szerint, és időpontban kerül nyilvánosságra.

A Bíráló Bizottság tagjai a Paprika Rádió vezetősége.

További információk

A pályázattal kapcsolatos kérdéseiket az Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címen tehetik fel.

Szórakozás

Színezd újra!

A fesztiválszezonban nagyszerű kiegészítő lehet a dioptria nélküli színes kontaktlencse, amit az Optipar üzletében is megtalálhatsz, vagy amelyet megnyerhetsz legújabb játékunkban. A feladatod csupán annyi, hogy mikor műsorvezetőnk jelez küldd el SMS-ben az Optipar szót, teljes neveddel együtt a 0744 351 951-es számunkra és rögtön sorsolási listára kerülsz. Minden nap végén kisorsolunk egy szerencsés nyertest, aki egy 150 lej értékű színes kontaktlencsét nyer, mely lehet kék, zöld, lila, de más extrém színek közül is választhatsz. Ezzel pedig biztosan kitűnhetsz a fesztiválokon vagy egyéb nyári rendezvényen, de jó jöhet esetleg Halloweenkor.

Nyerj tőlünk piknikező túlélő szettet!

A szabadban való tökéletes kikapcsolódáshoz adunk egy nagy tál torockói sajtkülönlegességet, egy láda Igazi Csíki Sört és egy 500 lej értékű felső kategóriás Barbecook márkájú grillsütőt!

Részletek: https://bit.ly/2Fd6BjX

Paprika Top 40

 1. Camila Cabello - Liar

 2. Elefánt - Ég veled

 3. Dua Lipa - Don't Start Now

 4. Tones and I - Dance Monkey

 5. Maroon 5 - Memories

Teljes lista >>

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában. Weboldalunk további használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk.
Adatvédelmi tájékoztató RENDBEN